23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair introducerer stærkt forbedret version brand- og røgspjæld

En ny version af Systemairs brand- og røgspjæld til brandsikring af ventilationsanlæg lanceres nu på markedet. Det hele skydes i gang med en stor markedsføringskampagne henover foråret.

Systemair introducerede den første 3G-version for over to år siden og har siden hen fået mange værdifulde erfaringer i forhold til denne spjældtype. Disse erfaringer er nu blevet brugt til at udvikle en stærkt forbedret version af spjældene – både runde og firkantede spjæld. En stærkere konstruktion og en kraftigere motor er blot nogle af forbedringspunkterne.

Mange forbedringspunkter
- De mange konstruktive input vi har fået fra markedet, har jeg løbende diskuteret med vores produktudvikling, og de har heldigvis lyttet til mange af forslagene. Spjældene har fået en kortere byggelængde, så de er nemmere at få plads til. Derudover er spjældarmen blevet forstærket, konstruktionen ved beslagene er forbedret og gummilæben er nu vulkanisereret. Desuden betyder en investering i en ny produktionsmaskine, at vi nu kan producere med minimal tolerance på de runde spjæld, og til sidst er der indført mere omfattende sluttest, fortæller Birgit Knudsen, Produkt- og marketingchef hos Systemair.

- Vores firkantede spjæld leveres nu med forlængerstykker fastmonteret, da dette giver spjældet en langt større stabilitet, og de er også med til at beskytte selve spjældbladet under transport og montering.

- Det tager tid at få implementeret disse tiltag i vores produktion, da det eksempelvis har været nødvendigt at investere i helt nye produktionsmaskiner, men det betyder, at vi nu står med et brand- og røgspjæld af høj kvalitet, som er særdeles velegnet til det danske marked. Foruden brand- og røgspjæld er alle røgspjæld og røgevakueringsspjæld også blevet forbedret.

Komplet produktprogram til brandsikring
Systemairs brand- og røgspjæld bliver produceret på koncernens egen fabrik i Slovakiet. Alle spjældtyper (runde: ø100 - ø1000 og firkantede: 100x100 - 1600x1000) er testet og godkendt ved det autoriserede certificeringsinstitut FIRES. Spjældene overholder DS 428.4 og er godkendt iht. DS/EN 1366-2 (ve ho i↔o) samt klassificeret iht. DS/EN 13501-3. Derudover er de certificeret iht. EN 15650:2010. Alle spjæld er tæthedsklasse 3C iht. EN 1751 og er forsynet med en spring-return motor. De kan monteres både vandret og lodret uafhængig af spjældakslens position.

Systemair har et komplet produktprogram til brandsikring af ventilationsanlæg, herunder brand- og røgspjæld, røgspjæld, røgevakueringsspjæld, røgventilatorer og brandsikringsautomatik. Alle spjæld kan desuden leveres i rustfri udførelse eller ATEX-godkendt.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.062