23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort samarbejde med europæisk aluminiums facade producent

ATO supply ApS har med succes, siden sommeren 2021 været eksklusive forhandler af Elval Colours sandwich komposit plader i Danmark. Elval Colour er en af Europas førende producenter, indenfor facade aluminiums produkter.

Det var derfor med stor glæde, at vi sidste år kunne blive enige med Elval Color, om at skulle sælges deres produkt linje EtalBond. Det var vigtigt for ATO supply at finde en producent, der kan producere og levere produkter, til den rigtige kvalitet samt pris og som tager sit ansvar omkring miljø og bæredygtighed alvorlig. Det kan vi roligt sige, Elval Colour kan og gør. En meget stor del af deres energi til produktion, leveres af vedvarende energi. Placeret i Grækenland, hvor der ikke er mangel på sol og vind, er de i mindre grad ramt, af de høje energipriser.

Dernæst sørger Elval Colour for at genanvende og bruge skrot i deres produktion, samt indkøbe genbrugs aluminium, i så stor en grad det er muligt.  

Elval Colour har sit eget spildevandsrensningsanlæg, der sikrer at de lever op til de skrappeste normer indenfor industriel produktion.  Miljø og samfundsansvar går hånd i hånd hos Elval Colour, som udover at gøre alt hvad de kan for at skåne miljøet, også investerer tilbage i deres lokalsamfund med investeringer i nye skoler og institutioner.

Generelt udviser Elval Colour stort engagement i samfund, miljø og bæredygtighed på alle fronter.

Omkring produktet, så er de store fordel ved Sandwich Komposit plader, fremfor andre produkter som cement eller sten baseret plader, er at der bruges betragtelig mindre energi til fremstilling og pladen kan indgå i en genanvendelses proces. Der er brugt mindre råvarer, til at fremstille den super formstabile plade, som ikke bøjer og buler på samme måde som massive metalplader kan gøre.

Pladen er derfor et fantastisk alternativ som facadeplade. I forhold til stål og solid aluminiums plader, vejer de mindre, der bruges mindre metal, eksempelvis er der i EtalBond brugt 50 % mindre aluminium, i forhold til en 2 mm. massiv alu-plade, det skåner ovenikøbet miljøet, når der kan laves flere materialer, for den samme mængde.

Etalbond har et af de bredeste sortimenter i færdige farver, lige fra de traditionelle Ral-farver, Anodiseret farver og farver som skifer, kobber, corten, travertin, basalt, limestone og mange flere. Med mulighed for Anti-graffiti overfladebelægning, som en afsluttende coating.

ATO supply ApS har valgt at fokusere på aluminiums produkter, netop fordi det er et bæredygtigt produkt. 90 % af alt det aluminium der bruges indenfor byggeri i dag genanvendes. Der spares 6 tons Bauxit for hver gang der genanvendes 1 ton aluminium og der spares i alt 9 ton co2. Aluminium kan nærmest genanvendes uendeligt. Der bruges betragtelig mindre energi i genanvendelse af aluminium, i forhold til stål og stenprodukter, aluminium smelter ved en lavere temperatur (660,3 grader). Med Elval Colour var det derfor det helt rigtige valg for os.

Aluminium er for øvrigt en Dansk opfindelse. Det er derfor rart at sælge noget dansk design. Det var H.C ørsted som fandt frem til at blande råvarerne og stod så med aluminium tilbage i 1825. Som han dog ikke syntes var særlig anvendelig. Eftertiden har vist at hans opfindelse måske er den bedste, af de mange han opfandt, i hvert fald for miljøet.

Vi sælger og rådgiver omkring EtalBond Sandwich plader til arkitekter. Ingeniør, Facade, Entreprenør, tømrer, bygge og trælast firmaer. Vi er altid klar, på at give en pris til både det store og det lille firma, som har brug for et kvalitetsprodukt. Farveprøver og produktmappe kan bestilles på vores hjemmeside.

A2 supply ApS
​Bygaden 10, st. 1, Ravnkilde
9610 Nørager
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41330678
P nummer: 1025788024

Kontaktperson

Paw Andersen
Adm. Direktør og Salgschef
+45 51 89 96 09 salg@a2supply.dk

Send til en kollega

0.047