23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sunwill Business

Uanset hvilken type arbejdstøj du søger kan vi hos F. Engel hjælpe. F. Engel tilbyder mærkerne ENGEL Workwear, DEERHUNTER jagttøj og SUNWILL Business.

SUNWILL Business hører til den danske familieejet tekstilvirksomhed F. Engel der holder til i Haderslev sammen med ENGEL Workwear og DEERHUNTER.
SUNWILL blev etableret som en eksklusiv skræddervirksomhed i 1963, men blev først en del af F. Engel i 1989. Dette var et naturligt match, da de to virksomheder delte mange af de samme værdier, fællesskabs orientering, kundefokuseret, målrettet og fast besluttet på at flytte grænserne for tøjproduktionen. På denne måde kunne F. Engel forsat være tro mod deres værdier og DNA.

SUNWILL Business tilbyder et udvalg af uniformer og skræddersyede arbejdstøjsløsninger, SUNWILL sørger for at du altid er klædt pænt og behageligt på til arbejde, da vi ikke går på kompromis med komfort, funktionalitet og kvalitet. Derfor producere SUNWILL ikke kun herremodetøj og arbejdsuniformer, men også IN-CA.
IN-CA er et mærker der hører ind under SUNWILL, som designer bukser der er nemmere at komme i hvis du har nogle udfordringer med det tekniske ved en traditionel herre buks, men stadig vil klædes pænt på.

SUNWILL Business har betroede partner inden for mange forskellige brancher som, Hotel- og restauration, transport, service og mange andre.

Du kan læse mere på : Sunwillbusiness.com

 

F. Engel
Norgesvej 12
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24260151
P nummer: 1001664709

Send til en kollega

0.031