23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EAL Campus Odense

I juli 2016 har Færch & Co. afsluttet fagentreprisen på tømrerarbejdet ved opførelsen af et nyt 20.000 m2 stort campus for Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense.

Byggeriet af det nye campus blev igangsat i efteråret 2014, efter at Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL) havde købte den gamle Wittenborg fabrik på Seebladsgade med henblik på at opføre et nyt og centralt campus i Odense. Således har det nye campus fået en attraktiv beliggenhed mellem banegården og havnen i det område, der kaldes City Campus.

Byggeriet på i alt 20.000 m2 består af 15.000 m2 nybygninger og 5.000 m2 ombygning. Færch & Co. har haft fagentreprisen på tømrerarbejdet på nybyggeriet og har senere også overtaget færdiggørelsen af ombygningen.

Fagentreprisen har omfattet vinduesmontage, let-facademontage, udførelse af store ovenlys, udførelse af terrasser samt alt indvendigt tømrerarbejde.

Den lette facademontage er udført som Rockwool Super VENTI BATTS kombineret med et Hilti aluskinnesystem, hvorpå der er monteret alufacadeplader udført af anden entreprenør.

Bygningernes 20 ovenlys-elementer er monteret som præfabrikerede vægelementer i stålskelet udført på Færch & Co.’s eget værksted i Aalborg.

Det indvendige tømrerarbejde har omfattet alt fra gipsarbejde, lofter, indvendige døre, glasvægge til montage af særlige akustikregulerende paneler bestående af trælister med akustikfilt fra Gabriel.

Alle indvendige glasvægge er leveret og monteret for Færch & Co. af underentreprenør DEKO.

Færch & Co. A/S
Halkjærvej 22
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89305616
P nummer: 1002816148

Kontaktperson

SW
Søren Worup
Adm. direktør
mail@faerch-co.dk

Send til en kollega

0.062