23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plug and Play solcelleløsning sikrer energimærke på eksklusiv villa

Energimærkning og stil forenes på en arkitekttegnet villa i Herning med vores CIGS-solcelleløsning

I Herning havde vores kunde en afgørende målsætning: At opfylde energimærkningskravene uden at gå på kompromis med villaens æstetik.

For at opnå dette valgte vores kunde vores innovative plug and play løsning. En løsning der ikke blot leverer ikke blot en øget effektivitet takket være deres højere absorptionskoefficient sammenlignet med traditionelle siliciumsolceller, men de bevarer også villaens visuelle integritet.

 

Let udtryk, nem installation

På taget er implementeret vores plug-and-play CIGS-solcelleløsning med paneler, der måler 215 cm i længden og 35 cm i bredden. En løsning der integrerer smukt med taget og husets arkitektur, uden at forstyrre linjerne eller æstetikken.

Installationen var lige så sømløs som vores solcelleløsning. Tømrerne ledte an i monteringsprocessen, og med vores plug and play design blev det en ubesværet opgave. Alt, der var nødvendigt, var inkluderet i pakken, hvilket gjorde processen hurtig og problemfri.

Solcellerne er monteret helt plant på taget og har en imponerende fleksibilitet. Med deres minimale vægt på kun 2,2 kg pr. kvadratmeter er de utrolig lette at arbejde med. Ingen huller behøver at blive boret, og alle ledninger klikkes sammen og gemmes under tagrygningen. Alt i alt er det en enkel monteringsproces.

 

Fusion af energi og æstetik

Resultatet talte for sig selv: en strålende arkitekttegnet villa, hvor energieffektivitet og æstetik går hånd i hånd. Vores CIGS-paneler beviste deres værdi ved at levere den nødvendige energimærkning uden at ofre villaens udseende. Dette var ikke blot en teknologisk sejr, men også en visuel triumf.

På denne måde har vores plug and play solcelleløsning vist, hvordan moderne teknologi og bæredygtighed kan arbejde sammen for at skabe en bolig, der er både effektiv og æstetisk tiltalende. Energimærkning er ikke længere en hindring for arkitektonisk skønhed.

Skal vi hjælpe dig med at finde løsningen der passer lige netop dit hus?

Læs mere om vores plug and play solcelleløsning her.

Kontakt os for yderligere information her

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047