23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ford Trucks Portugal går forrest

Et samarbejde mellem Ford Trucks, mekanikerværkstedet Pedro Carvalho og EUROPART, sikrer Ford Trucks driftsikkerhed med solceller

I jagten på en mere bæredygtig fremtid har Ford Trucks i Portugal taget skridtet mod grønnere veje gennem et dynamisk samarbejde med Green Energy/MIPV.pro. Dette samarbejde, som også involverer mekanikerværkstedet Pedro Carvalho og EUROPART, har resulteret i implementeringen af CIGS-solcelleteknologien for at sikre øget driftssikkerhed hos Ford Trucks.

En grøn løsning der betaler sig

Baseret på data har Ford Trucks erkendt, at betydelige brændstofbesparelser kan opnås på langdistancelastbiler ved at undgå unødig tomgang. Solcelleløsningen har tidligere dokumenteret besparelser på op til 500-700 liter diesel årligt pr. langdistancelastbil fra forskellige vognmærker. Som resultat heraf er Ford Trucks' beslutning om at indføre solcelleløsninger en naturlig følge af de indhøstede erfaringer fra tusindvis af lastbiler.

 

Pålidelige start med solenergi

Den innovative tilgang stopper dog ikke her. Ford Trucks’ dedikation til at køre grønnere strækker sig til også at inkludere en mere pålidelig morgenstart. Ved at implementere plug and play solcelleløsningen opnår Ford Trucks en dobbelt fordel: en optimering af brændstofeffektiviteten samt en problemfri start hver morgen. 

Ford Trucks Portugal viser at innovation og samarbejde kan føre til betydelige fremskridt inden for miljøvenlig transport. Dette initiativ tjener som en model for andre lande og organisationer, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og samtidig opnå betydelige besparelser i brændstofomkostninger. Det er et skridt i den rigtige retning for en mere bæredygtig fremtid.

Vi ønsker Ford Trucks Portugal tillykke med monteringen.

Læs mere om virksomheden her: www.fordtrucks.pt

-

Kontakt din lokale EUROPART afdeling www.europart.net og få mere info og priser på skræddersyede løsninger til jeres behov. Et verdensomspændende installatørnetværk, står også klar til at montere, alt fra en enkelt lastbil, til hele flåden. 
Besøg: www.europart.net

Download EPs-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047