23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hanitzsch leverer logistik på lige fod

Spedition Hanitzsch tilbyder unikke transportløsninger. Fra nu af er hun på farten med solceller på tagene af sin flåde

En virksomhed med mere end 100 års historie er ikke nået så langt med "business as usual". Det familiedrevne Hanitzsch GmbH & Co. KG er sikker på, at en eksistens uden fremskridt er utænkelig. Spedition Hanitzsch er altid på udkig efter måder at forbedre sig på, og har aldrig veget tilbage fra nye veje. Det har nu ført til installation af solceller på taget af lastbilerne.

Fire generationers erfaring

Virksomheden blev grundlagt og optaget i handelsregisteret i 1920 i Dresden. Udgangspunktet var en familiedrevet købmand. I dag ledes virksomheden i fjerde generation af Andreas Hanitzsch. Ikke kun traditionen går langt tilbage. En stor del af kundegrundlaget er også baseret på langvarige relationer. Dette viser, at den vej, der blev taget for mange år siden, var den rigtige.

Et stærkt netværk, regionalt og nationalt

Virksomheden arbejder tæt sammen med et netværk af partnere og serviceudbydere i hele Tyskland. Talrige transportprojekter kan realiseres på denne måde. Det omfattende netværk gør det muligt at tilbyde kunderne fleksible og agile løsninger. For mere end 25.000 transporter om året, fra daglige faste ydelser til individuelle logistikkoncepter og implementering af kundespecifikke ønsker. Alt dette gennemføres med et stort engagement af 250 højt kvalificerede medarbejdere udstyret med moderne systemer og køretøjer.

En optimal beliggenhed med de mest moderne faciliteter

Nutidens virksomhedshovedkvarter i Kesselsdorf kommercielle område lige uden for Dresden, med direkte forbindelse til to føderale motorveje, baner vejen til hele Europa. 10.000 m2 overdækket lagerplads, både til langtidsopbevaring af varer og til korttids mellemlagring, muliggør opfyldelse af de fleste kundekrav.

Tilstrækkelige lastbilparkeringspladser samt eget værksted og tankstation gør det nemmere for medarbejderne at vedligeholde de 160 lastbiler, så de hurtigt er klar til brug ved hver ordre.

Nysgerrighed og innovation har en lang tradition her

Med mottoet: "En tilværelse uden fremskridt er utænkelig" viser virksomheden meget tydeligt, at man med traditionen som drivkraft plus nysgerrighed og innovation som brændstof kan komme frem og hele tiden udvikle sig yderligere. Brugen af ​​de nyeste teknologier er afgørende for virksomheden - det er den eneste måde at opnå den bedste transport- og logistikoplevelse for kunderne. Denne åbenhed og nysgerrighed har nu også ført til installation af solceller fra Green Energy/MIPV.pro på tagene af virksomhedens lastbiler.

En grøn beslutning, som vil gavne mange i fremtiden

Parallelt med installationen af ​​solceller på taget af sine lastbiler besluttede virksomheden at blive certificeret som installationspartner for vores produkter. Gerd-Michael Röper fra Green Energy/MIPV.pro ledsagede installationen af ​​det første 165Wp-sæt på en af virksomhedens MAN TGX-lastbil bygget i 2022. Virksomheden modtog sin certificering og er derfor en del af det hastigt voksende globale netværk af installationspartnere.

Under installationen talte Gerd-Michael med værkstedslederen hos Hanitzsch GmbH & Co. KG om, hvad der førte til valget af vores produkter. ”Vi er konstant på udkig efter innovative løsninger, der hjælper os med at forbedre vores services og styrke vores førende position som en transportvirksomhed, der ønsker at gøre en forskel. Med disse solcelleløsninger kan vi sikre strømforsyningen til vores lastbiler uden behov for tomgang. Vi synes, det er den bedste løsning på markedet og ser frem til en reduktion i brændstofforbruget. Vi transporterer også farligt gods, og jeres produkter er godkendt til montering på lastbiler, der transporterer farligt gods. Vi planlægger at udstyre 20 lastbiler med det hvert år, så det gav mening at blive certificeret."

Vi ønsker Hanitzsch GmbH & Co. KG tillykke både med den første installation og med certificeringen.

Læs mere om virksomheden her: www.spedition-hanitzsch.de

-

Transportbranchen er et af de områder, hvor der nemt kan opnås CO2-besparelser ved at installere solpaneler. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren sælges gennem EUROPART. Kontakt din lokale EUROPART afdeling for priser og information til din personlige løsning.

Yderligere oplysninger kan findes på EUROPART's websted: www.europart.net

Download vores katalog her

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.031