23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøbevidsthed hos DAF Truck-værksted Rudolf Bohlje

Rudolf Bohlje DAF Truck-værksted tilbyder nu installation af solpaneler på lastbiler som en del af deres engagement i miljøvenlige løsninger

Tilbage i 1959 etablerede Rudolf Bohlje virksomheden Rudolf Bohlje Kraftfahrzeuge GmbH. Fra begyndelsen har der været fokus på at tilbyde en førsteklasses service. Med et arbejdsområde inden for salg og komplet service af erhvervskøretøjer, primært inden for distributionstransport, lokal- og langdistancetransport samt byggepladskøretøjer, var det et oplagt valg at blive certificeret installatørpartner for EUROPART af de fleksible solcelleprodukter, skabt til et liv på taget af et køretøj, fra Green Energy/MIPV.pro.

Et hovedsæde med en perfekt placering

Virksomheden, der har to afdelinger, har hovedkontor i den tyske by Westerstede. Med direkte adgang til Autobahn nr. 28 og motorvej nr. 75, Westerstede/Oldenburg samt omkring 1200 kvm værksted og 250 kvm lagerplads har Rudolf Bohlje DAF Truck-værksted en optimal beliggenhed. I 1988 startede de et samarbejde med DAF Trucks Tyskland og er i dag stadig en anerkendt samarbejdspartner. I 2006 etableredes en afdeling i Hesel, med tilsvarende fordelagtig placering i forbindelse med Autobahn nr. 28 og Motorvej 72, Aurich/Leer. Den nye afdeling råder over 600 kvm værksted og 250 kvm lagerareal.

Med udvikling og specialisering i fokus

Der er i dag ansat 30 dedikerede og specialuddannede medarbejdere tilsammen på de to lokaliteter. Virksomheden forhandler brugte erhvervskøretøjer, har salg af DAF-erhvervsbiler, reservedele og tilbehør til alle mærker samt vedligeholdelse af både erhvervsvogne og trailere. De udfører også bremseservice som en del af virksomhedens tilbud om lovpligtigt eftersyn af køretøjer. Som en naturlig udvikling i samarbejdet med DAF Trucks Tyskland og deres stræben efter at give kunderne den bedste service, besluttede virksomheden i 2007 at indføre et nyt kvalitetsstyringssystem, der er ISO-certificeret, og i den forbindelse tilsluttede sig også QM-netværkssystemet fra DAF Trucks Deutschland GmbH og andre DAF-partnere.

Nyeste innovative tiltag til glæde for kunderne og klimaet

Hos det innovative værksted, der i dag ledes af Timo & Markus Bohlje, har man valgt at opnå endnu en certificering, der kan gavne både kunder og miljøet. De er blevet certificerede installationspartnere for EUROPART af solcelleprodukter fra Green Energy/MIPV.pro. I forbindelse med certificeringen blev der monteret et 110 Wp solcellesæt på en DAF-XG+ lastbil fra firmaet Reiner Harms Transporte GmbH.

Virksomhedens begrundelse for at ønske solceller monteret på taget af deres lastbil er ønsket om at spare brændstof på sin flåde i fremtiden og opnå bedre beskyttelse af batteriet. En anden vigtig faktor er, at Reiner Harms Transporte ønsker at bidrage til en bedre miljø. Vi ønsker Reiner Harms Transporte GmbH tillykke med den første montering.

Vores medarbejder, der stod for certificeringen af Rudolf Bohljes DAF Truck-værksted, mødte administrerende direktør Timo Bohlje, der fortalte, hvorfor de har valgt at blive en del af det verdensomspændende installatørnetværk. ”Da vi hørte om jer gennem EUROPART, blev vi imponeret over jeres unikke produkter. Der er ikke andre på markedet, der i samme grad er skabt til mobilsektoren. Vi forventer helt klart at tiltrække flere kunder med dette tiltag,” fortæller Timo Bohlje.

Vi ønsker Rudolf Bohlje Kraftfahrzeuge GmbH tillykke med certificeringen.

Læs mere om virksomheden her

Norge: TTI 
Nederlandene: WIJLHUIZEN 
Andre lande: EUROPART 
Med et bredt netværk af installatørpartnere verden over er der altid kort vej til en solcelleløsning, der kan give dig en brændstofbesparelse på 500+ liter årligt pr. langdistancelastbil.

Link til vores installationspartnere her

For mere information, besøg vores hjemmeside her

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.048