23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reinerts blå lastbiler bliver mere grønne

Reinert Logistiks blå lastbiler er kendt i hele Europa, for høj standart. Med solceller monteret på taget, kører de også mere grønt

Det hele startede i 1990, med en ung mands drøm om at skabe en transport- og logistik virksomhed, der kunne gøre en forskel. Den dengang 19-årige René Reinert stifter firmaet Reinert Transporte - Baustoffe – Erdbau, der i dag bære navnet Reinert Logistik GmbH & Co KG. Hurtigt stod det klart, at den driftige unge mand havde talent, og allerede 6 år efter råder virksomheden over 100 køretøjer og mere end 100 ansatte. René Reinert og virksomheden har hele vejen igennem stræbt efter det bedste og det har nu ført til montering af solceller på virksomhedens sættevognstrækker.

At skabe vækst med fokus på tilfredse medarbejdere og kunder 

Igennem mere end 30 år har virksomheden leveret løsninger inden for transport og logistik. Med et par omveje gennem opkøb og omstrukturering igennem årene er virksomheden vokset til i dag at have mere end 1000 ansatte fordelt på 7 afdelinger og en flåde på omkring 700 køretøjer. Fokus har været og er stadig på, gennem værdiorientering, veluddannet og engageret personale samt brug af nye grønne tiltag at skabe en virksomhed der har høj sikkerhed og begejstrede kunder. Med et motto der lyder ”Af mennesker for mennesker” ønsker virksomheden at gå med forrest i kampen for en værdiorienteret virksomhed, samtidig med at de nye teknologier sikrer konkurrencedygtighed.

At favne teknologien til gavn for alle

Hos Reinert logistik er tanken at nye teknologier skal bruges til gavn for både medarbejderne og kunden, samtidig med at det kan ses positivt på bundlinjen. Et af de bæredygtige tiltag har været overgangen til LNG (liquefied natural gas). Antallet af LNG-lastbiler oversteg allerede i 2021 antallet af diesellastbiler. Et andet projekt virksomheden indgår i er eHaul-projektet, den praktiske test starter i 2024.

Som en naturlig forlængelse af virksomhedens ønske om at mindske co2-udledning, fik virksomheden monteret det første 165Wp solcellesæt på en af virksomhedens IVECO -SW460 NP-lastbiler. Gerd-Michael Röper fra Green Energy/MIPV.pro, deltog i monteringen, og fik i den forbindelse en snak med administrerende direktør Rene Reinert om hvad der fik virksomheden til at vælge vores solceller: ”Vi hørte om produktet gennem EUROPART Radenburg, og vi fandt at det var den bedste løsning på markedet og vi blev overbevist om at de kunne være med til at sikre stabil drift. Vi sikrer derved strøm på bilernes batteri og samtidig sparer vi brændstof, noget der betyder meget både på bundlinjen, men i særdeleshed også i forhold til et mål om co2 neutralitet. Vi har helt sikkert planer om at få monteret flere sæt” lyder det tilfreds fra Rene Reinert.

Uafhængige data fra kundeinstallationer viser at man kan spare 500+ liter brændstof pr. lastbil årligt ved langturskørsel.

Vi ønsker Reinert Logistik GmbH & Co KG tillykke med den første montering.

-

Læs mere om virksomheden her: reinert-logistics.com

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.11