23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sebastian Killisperger Transporte, din sikkerhed

Sikkerhed og fleksibilitet går hånd i hånd hos Sebastian Killisperger Transporte. Med solceller på flåden, får de en ekstra fordel

Med dedikation for sit fag og 40 års erfaring har Sebastian Killisperger Transporte GmbH, leveret transportløsninger lokalt og internationalt, med bl.a. tankvognstransport af farligt gods fra den kemiske industri. Sikkerhed og miljøvenlige løsninger er noget virksomheden tager meget alvorligt. Det har nu ført til montering af solceller på taget af deres lastbiler.

Familievirksomhed, med næste generation ombord

Tilbage i 1968 grundlagde Sebastian Killisperger virksomheden der bærer hans navn, i den bayersk-schwabiske by Wertingen. Her startede han med at kører tipvogn. Hurtigt stod det dog klart, at der var brug for flere hænder, og i 1973 udvidede han virksomheden til også at tilbyde tankvognstransport. Fra 1991 blev lokalerne for små. Virksomheden flyttede til større lokaler i Geratshofen-distriktet i Wertingen. I 1997 blev det er rigtigt familiefirma, da Sebastian Killisperger tog sin søn Robert med i ledelsen. I dag har virksomheden over 60 ansatte, to lokaliteter og mere 50 køretøjer.

Flådestørrelse giver fleksibilitet i den lokale transport

Det er vigtigt for virksomheden at værne om og bidrage til lokalsamfundet. Noget der kommer mange til gode og som værdsættes direkte af områdets vejvedligeholdelsesafdeling og private bygherre, der kan få alt fra daglige dispositioner til mere faste aftaler på kontrakt, takket være virksomhedens flådestørrelse, der giver mulighed for stor fleksibilitet. Ligeledes sørger de for vejsikkerheden om vinteren med deres vinterservicebil for Dillingen an der Donau. Vedligeholdelse af deres biler varetages også på virksomhedens eget værksted, noget der også sikrer en fleksibel og gnidningsfri service. 

Lang distance transport med speciale i transport af flydende stoffer 

Virksomheden har udmærket sig på mange fronter, og står som en af de førende transportvirksomheder i den bayerske region Schwaben. Deres fokus på fleksibilitet, loyalitet overfor samarbejdspartnere og knowhow inden for håndtering af farligt gods, har ført til at virksomheden også har specialiseret sig i den europæiske tankvognstransport af flydende stoffer, hovedsaligt farligt gods fra kemikalieindustrien. Alle virksomhedens køretøjer overholder de gældende krav i ADR-forordningen om farligt gods og medarbejderne gennemgår regelmæssig specialuddannelse. Virksomheden har derudover en intern farlig gods-officer ansat, der overvåger og sikrer overholdelse af alle sikkerhedskrav. (*ADR bevis her)

Endnu et tiltag der understøtter deres miljøvenlige kurs

Som en naturlig forlængelse af virksomhedens ønske om høj sikkerhed og miljøvenlige løsninger, har de valgt at få monteret solceller fra Green Energy/MIPV.pro på taget af en af deres lastbiler, en Scania – S500, der har fået monteret et 110Wp solcellesæt fra. Mathias Richter fra Green Energy/MIPV.pro var med til monteringen og talte med administrerende direktør Sebastian Killisperger om deres beslutning om montering af solceller. ” I vores branche er der stor fokus på sikkerhed.” Vi hørte om denne løsning gennem EUROPART, og vi har ikke kunne finde en anden løsning, der kunne give os samme driftsikkerhed, samtidig med at være et bæredygtigt produkt. Det er vores forventning at med monteringen ser vi en forlængelse af batterilevetiden. Vi undgår tomgangskørsel og chaufførerne vil altid have et opladt batteri. Vi har allerede planlagt to lastbiler mere, der skal have monteret solceller. Dette er en løsning der kan være med til at gøre os mere co2 neutrale”, afslutter Sebastian Killisperger

Green Energy/MIPV.pro solcellepaneler er godkendt til montering på ADR-lastbiler.

Vi ønsker Sebastian Killisperger Transporte GmbH tillykke med monteringen.

-

Læs mere om virksomheden her: killisperger-sebastian.de

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

 

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.047