23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KLM-Transporte – en miljøbevidst partner

KLM-Transporte leverer transport- og logistik i topklasse. Virksomheden brænder for bæredygtighed og seneste tiltag er solceller på flåden

For snart 20 år siden tog Guido Klein-Menting en skelsættende beslutning, da han valgte at starte KLM-Transporte GmbH. Guido ønskede at starte en transport- og logistikvirksomhed, der havde fokus på at levere en service i topklasse, men med fokus på bæredygtighed hele vejen rundt. Denne stræben har han formået at give i arv og i dag er begge sønner involveret i virksomheden, hvoraf Fabian Klein-Menting de sidste 3 år har været administrerende direktør, sammen med sin far.

Det seneste tiltag på denne bæredygtighed rejse, er montering af solcellepaneler fra Green Energy/ MIPV.pro på taget af flåden.

En tydelig grøn vision for fremtiden

Siden virksomhedens opstart som en lokal udbyder, er virksomheden vokset til en mellemstor transport- og logistik virksomhed, der tilbyder deres tjenester i hele Europa. Der arbejdes aktivt med at skabe en virksomhed med så lille et CO2 aftryk som muligt, ved at bruge de nyeste teknikker på markedet. Flåden, der består af 65 køretøjer, overholder alle den nuværende Euro-5-6 emissionsstandard, og alle transporter overvåges af et effektivt IT-system, der hjælper virksomheden med at planlægge kørsler, så der undgås mest muligt tomgangskørsel.

Virksomheden har udover lokationen i Vreden, og ligeledes en lokation i Donaueschingen. I forbindelse med en større udvidelse af virksomhedens lokaler og øvrige faciliteter, vil alle bygninger være klimaneutrale ved brug af geotermisk energi og solceller.

Et bredt arbejdsområde, også i bogstavelig forstand.

Virksomheden tilbyder mange former for transportløsninger. Mega transporter er ikke noget problem, og virksomheden kan håndtere både transporter med ekstra længde og bredte. Ligeledes råder de over Plateau-trailere til specialtransporter. En anden ting, der viser virksomhedens stræben efter effektive løsninger, der har fokus på bæredygtighed, er at de benytter sig af JoLoDa læssesystem. Et læssesystem på trailere, der både er tids- og kraftbesparende og primært anvendes til papirvaretransporter.

Virksomheden råder også over 7.800 m2 indendørs opbevaringsområde og 14.500 m2. udendørs opbevaringsområde.

Udvidelse af lokaler skaber plads til nye faciliteter

KLM-Transporte er i gang med en større udvidelse af deres lokaler så de ender op med hele 20.000 m2 i alt. Det resulterer i, at der ud over et offentligt lastbilværksted også vil være en bilvask til både egne og andre firmaers køretøjer. Derudover vil opførelsen af en topmoderne lagerhal på 4800 km2, designet til at opfylde de mest moderne lagerbehov, være endnu en milepæl for virksomheden. Lokalerne vil være installeret med gulvvarme, så man vil være i stand til at opbevare frostudsatte varer. Den nye hal udstyres med markedets mest moderne kranbaner oh ramper til af- og pålæsning.

For at alt i virksomheden kan drives, er der i dag ansat 120 mennesker, der som en selvfølge også keres om af ledelsen. Her ved man at med en medarbejder, der føler sig set, værdsat og uddannet til sit område, får en bedre arbejdsstyrke. Derfor gennemgår alle medarbejdere regelmæssig uddannelse både indenfor deres faglige og sociale kompetencer. Noget der med garanti også er med til at sikre en god rekruttering, som alle virksomhedens udvidelser påkræver.

Seneste tiltag på den grønne rejse er solcellepaneler 

Helt i tråd med virksomhedens bæredygtige profil, er blikket nu faldet på de fleksible CIGS solcellepaneler, der er blevet monteret på taget af en af virksomhedens helt nye DAF-XG-lastbiler.  Oliver Böcher fra Green Energy/MIPV.pro var med til monteringen af dette 165Wp sæt og mødte Fabian Klein-Menting, adm. direktør hos KLM-Transporte. ”Vi er altid på udkig efter nye løsninger, der kan understøtte vores vision om at være så CO2-neutrale som muligt. Så da vi hørte om jeres produkter igennem EUROPART blev vi meget nysgerrige og efter grundig gennemgang af dokumentation og de gode produktråd fra både jer og EUROPART, valgte vi at satse på produktet. Det kan understøtte vores CO2-reduktion og lette arbejdet for vores chauffører i dagligdagen. Vi arbejder i forvejen med en reduceret tomgangskørsel og dette bliver yderligere nedsat med dette produkt. Det er klart planen at flere køretøjer bliver udstyret med solcellepaneler.” afslutter Fabian Klein-Menting.

VI ønsker KLM-Transporte GmbH stort tillykke med den første montering

Læs mere om virksomheden her: klm-transporte.de

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.048