23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virkplan indgår samarbejde med Minuba om professionel løsning til bygge- og servicevirksomheder

Virkplan har indgået samarbejde med Minuba om en skræddersyet løsning til bygge- og servicevirksomheder. Virkplan leverer Power-BI og Minuba leverer sags- og ordrestyring, og samlet får kunderne et stærkt beslutningsgrundlag til at drive deres forretning.

Udløber
12. december 2033

Virkplan har leveret abonnementsbaseret Business Intelligence og projekt- og processtyring med fokus på datadrevet forretningsudvikling igennem en årrække. Virkplans platform anvendes i dag af mere end 1.000 brugere og supplerer ledelsen med værdifulde indsigter, som gør det muligt at træffe beslutninger på et veldokumenteret grundlag. Minuba leverer online time-/sagsstyring og har mere end 6.000 virksomheder, der benytter deres platform, som professionelt styrer ordreflow, projektforløb, time- og materialeforbrug. 
 
Time-/sagsstyring og Power BI i samme løsning
 
Direktør i Minuba, Casper Hassø Nielsen fortæller: ”Virkplan og Minuba kan sammen levere en stærk løsning til entreprenør-, service- og håndværksvirksomheder, som giver dem nye indsigter i deres virksomhed. Løsningen gør, at de kan koncentrere sig om deres kernekompetencer samtidig med at systemet leverer den information og dokumentation, de har brug for. Vi har valgt Virkplan som samarbejdspartner, fordi vi deler fælles værdigrundlag og begge ønsker at give entreprenør-, service- og håndværksvirksomheder den bedste løsning. Samtidig ved vi, at Virkplan er rigtig dygtige til Power-BI, og vi er dygtige til time-/sagstyring, så samlet giver det den bedste løsning til kunderne.”
 
Direktør i Virkplan, Peter Jul Jakobsen fortæller: ”Mange bygge- og servicevirksomheder har i dag en professionel bestyrelse, som både kræver overblik over den daglige drift samt økonomi og finans. Vi kan på Virkplan platformen netop levere skræddersyede dashboards omkring økonomi, lager, ordresituation mv., som understøtter dette” og Peter Jul Jakobsen fortsætter: ”Samlet giver Minubas og Virkplans løsning kunderne en one-stop-shopping mulighed, som gør det nemt for dem at få den information, der skal til for at drive en god forretning.” 
 
Læs mere om Virkplan her.
Læs mere om Minuba her
Læs kundecase her.
 
 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.047