23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virkplan integrerer Helios Auto i Business Intelligence løsning

Hoffmann Biler A/S havde brug for et mere detaljeret overblik over virksomheden herunder dybere indsigt i omkostninger og fortjeneste ved salg af biler. Derfor valgte de Virkplan platformen, som kan integreres med økonomisystemet Helios Auto.

Udløber
10. januar 2034

Hoffmann Biler i Silkeborg er lokal erhvervs bilforhandler. Virksomheden har solgt og serviceret busser, lastbiler og varevogne siden 2003, og i takt med en større kompleksitet i regnskabstallene, og et stort tidsforbrug i forbindelse med interne analyser blev Virkplan den perfekte løsning for dem. Løsningen understøtter forretningsmodellen om god service.
 
Detaljeret overblik over forretningen
 
Hoffmann Biler anvender som rigtig mange andre virksomheder i autobranchen Helios Auto til økonomistyring. Systemet viser alle basistal, men Hoffmann Biler havde også brug for overblik over en lang række andre parametre som f.eks. hvilke biler performer bedst i forhold til salg og service, omsætning pr. kunde indenfor hver enkelt varegruppe, produktivitet pr. afdeling mv. Alt dette og meget mere, har de fået overblik over med Virkplan platformen.
 
Virkplan er professionelle og servicemindede
 
Jesper Hoffmann, ejer af Hoffmann Biler udtaler: ”Det har været en fantastisk oplevelse at få Virkplan platformen. Folkene i Virkplan er meget professionelle og servicemindede. Vi bestilte ikke bare en løsning og fik besked om, at nu var den sat op. Nej de kom ud og lavede løsningen sammen med os og satte sig grundigt ind i vores forretning. De er i det hele taget gode, reelle folk, der brænder for det de laver og for deres kunder. Det kan man tydeligt mærke, og det er meget positivt.”
 
Og Jesper Hoffman fortsætter: ”Med løsningen kan vi basere vores ledelse på fakta, som vi har adgang til 24/7, og vi kan på en nem måde finde årsager til regnskabstallene og få overblik over en konto. Vores nøglemedarbejdere som vores lageransvarlig og værkstedsansvarlig kan følge deres afdelinger nøje og aflæse både tidsforbrug og økonomi. Det er de meget glade for, og det gør det nemmere at lede afdelingerne. Vi er senest gået i gang med at bruge projektstyringsværktøjet, som også ligger på Virkplan platformen. Via det kan vi styre alle vores processer og opgaver i forbindelse med et bilsalg. Det gør, at vi ikke overser noget, og det er faktisk meget værdifuldt for os.”

Se Virkplan kundecases her

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.063