23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I-Wood Denmark® lancerer stor forandring på markedet for akustikpaneler

I-Wood Denmark® lancerer nu to nye filtfarver til deres akustikpaneler af højeste kvalitet – beige og brun – som supplement til de karakteristiske sorte og grå filtlinjer. Akustikpanelerne lever fortsat op til samme høje standarder for akustik og støjreducering samt nemme montering, som I-Wood Denmark® er kendt for.

”Som arkitekt ser jeg et stort potentiale i akustikpanelerne med den nye lyse filt. De lyse toner sammen med træet bidrager til et roligt, varmt og imødekommende miljø. At skabe levende arkitektur og helstøbte projekter starter ved detaljen og materialet. Så det er bestemt ikke sidste gang, at vi samarbejder med I-Wood Denmark.”
- Julie Ankjær, Kreativ chef, partner & arkitekt skala architecture

  • Nye filtfarver: Beige og brun.
  • Filtmærkning: Sundhedsmærket OEKO-TEX® Standard 100.
  • Brand: B-s1,d0 godkendt.
  • I-Wood Denmark® akustikpaneler forhandles internationalt på +15 markeder.
  • Effekt ift. akustik, rumklang og støjreducering er testet i samarbejde med DTU / Force Technology.

”Hos I-Wood Denmark går innovation og design hånd i hånd. Derfor er vi begejstrede for at introducere to nye, jordnære filtfarver: beige og brun. Disse nytilkomne er en naturlig udvidelse til akustikpanelerne, der er kendt for at skabe harmoniske og indbydende rum, designet både til øjet og øret.”

- Casper Krogh Olesen, CEO I-Wood Denmark®

Se beige filt i hall med højt til loftet

Se beige filt på Funder-Kragelund Skole

Tone-i-tone er en trend vi ikke kommer udenom

Projekt: Akustikpaneler er kendte for kontrast og markerede linjer mellem træ og mørk filt. Men i de seneste år har den nordiske indretning fokuseret mere og mere på tone-i-tone. Det er blandt andet set i hjem, hvor køkkenskabslåger og vægge i samme farve skaber en følelse af sammenhæng og ro.

Løsning: De nye filtfarver i beige og brun er inspireret af den trend og ønsket om at skabe en endnu tættere forbindelse mellem akustikpanelerne og de rum, de indgår i.

”Ved at introducere de varme og indbydende farver, inviterer vi naturen ind og tilbyder en palette, der perfekt komplementerer den gyldne eg, som vores kunder er så glade for. Det større udvalg af farver giver også frihed til at eksperimentere og skabe personlige udtryk i ethvert rum.”
- Casper Krogh Olesen, CEO I-Wood Denmark®

Ingen uønsket flimren for øjnene

Projekt: Hos I-Wood Denmark® handler det om at skabe intelligente produkter og løsninger med fokus på kvalitet og tryghed. Akustikpanelerne og deres effekt skal være designet til både øret og øjet.

Løsning: Ved at mindske kontrasten mellem finér og filt, skabes ikke kun et akustisk behageligt miljø, men også et visuelt roligt rum, som du vil elske at leve i.

”Markedet har længe været domineret af grå og sort filt i akustikpaneler, men med beige og brun ønsker vi at udfordre normen og tilbyde en ny dimension af designmuligheder. Beslutningen er drevet af, at visuel harmoni er lige så vigtig som akustisk komfort. For nogen kan kontrasten skabe en uønsket flimren for øjet, en udfordring vi adresserer ved at tilbyde en mere nuanceret farveskala.”
- Casper Krogh Olesen, CEO I-Wood Denmark®

I-Wood Denmark®
Fabriksvej 4
6973 Ørnhøj
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38152416
P nummer: 1021890738

Kontaktperson

CKO
Casper Krogh Olesen
CEO, partner
+45 61702359 cko@i-wood.dk

Send til en kollega

0.078