23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Ras styrker service og rådgivning til sikringssegmentet

Carl Ras oplever en større efterspørgsel på sikring fra låsesmede og elektrikere i markedet. Derfor udvider vi nu vores sortiment til sikringssegmentet og opruster med en ny sikringsafdeling, der skal styrke service og rådgivning til kunderne.

Carl Ras har i 16 år serviceret og rådgivet kunder i dør- og vinduesindustrien via kørende konsulenter fra datterselskabet Engros Beslag, der blev en del af Carl Ras familien i år 2008.

Ifølge direktør i Carl Ras, Jan Teller, kan Carl Ras i dag betragtes som en af de største aftagere af mekaniske låse i Danmark med en stor del af produkterne fra døre- og vinduesindustrien på hylderne. Vi har dog i længere tid oplevet en større efterspørgsel på sikring fra låsesmede og elektrikere:

"Derfor ønsker vi nu at målrette vores indsats mod sikringssegmentet endnu mere ved at udvide vores produktsortiment med alt fra låse til tøj og forbrugsvarer, og ved at øge dybden og bredden i vores butikker,” siger Jan Teller og tilføjer:

”Vi vil være en omnichannel leverandør, der kan tilbyde den bedste kundeoplevelse både online, i vores fysiske butikker, gennem vores kundeserviceafdeling og via vores kørende konsulenter i markedet. Derfor øger vi varetilgængeligheden på låsesmedsprodukter i hele landet, så det bliver nemt for kunderne at handle med os. Online kan de få det leveret dagen efter bestilling af en fragtmand.”

Nyt Sikrings-samarbejde med SimonsVoss

Carl Ras har for nylig indgået samarbejde med SimonsVoss, der er leverandør inden for sikring og ADK-produkter til låsesmede og elektrikere, ligesom vi i mange år har samarbejdet med dormakaba Danmark.

Til at drive salget af sikringsprodukter fra SimonsVoss har vi ansat Claus Kirkeby som ekstern konsulent i Carl Ras’ nye afdeling for sikring. Han skal samtidig bidrage til at øge fokusset på elektroniske låse og sikring. I den forbindelse afholder han løbende kurser om ADK for låsesmede.

”Vi har afholdt flere kurser med ca. 4-6 dygtige låsesmede på hvert hold. Efter kurset er de uddannet i installation og drift af ADK-produkterne fra SimonsVoss,” fortæller Claus Kirkeby og tilføjer, at alle Carl Ras’ kunder har mulighed for at deltage.

Inden Carl Ras var Claus Kirkeby ansat i 12 år hos AVL Låse & Sikring i Køge som blandt andet låsesmed; de sidste par år også som delejer.

Showroom for dørgreb med MitID adgang

Vi har yderligere lanceret et showroom på 70 kvadratmeter for dørgreb i vores Carl Ras’ butik på Frederiksberg. Her kan kunder opleve mere end 300 forskellige dørgreb lige fra standardgreb til mere specielle designs, med tilbehør som langskilte, vridere og nøgleskilte samlet et sted.

”Vi ved af erfaring, at mange låsesmede har manglet et showroom, så den service vil vi gerne levere til dem, så vi kan klæde dem bedre på til at komme godt fra start,” siger salgschef i Carl Ras, Claus Møller, og tilføjer:

”Vi er glade for, at vi kan vise vores dybe og brede sortiment af dørgreb frem for kunderne, så de har mulighed for at se og mærke på dem, inden de bestiller varer hos os. Samtidig får de et bedre indblik i, hvad der kan lade sig gøre til deres byggesager og private køb.”

For at gøre det så fleksibelt som muligt har vi etableret en MitID-løsning, der giver kunderne adgang til showroomet uden for butikkens åbningstid. Her kan du selv lukke dig ind i showroomet via en QR-kode til MitID fra telefonen.

Ubemandede åbningstider for showroomet på Frederiksberg: mandag-torsdag kl. 16-22, fredag kl. 15-22, lørdag, søndag og helligdage kl. 8-22.

Ny sikringsafdeling i Carl Ras

I Carl Ras har vi styrket forretningen med specialister i sikring, der kan levere høj faglig viden, professionel service og rådgivning til låsesmede og elektrikere i markedet. De hører alle under vores nye sikringsafdeling, der skal styrke og varetage sikring til kunderne.

Udover Claus Kirkeby består den nye afdeling af en salgschef og 4 kørende salgskonsulenter, der rådgiver og servicerer låsesmede i hele landet.

Claus Møller er blevet ansat som salgschef til at lede det nye sikringsområde med ansvar for at udvikle Carl Ras’ position inden for sikringssegmentet. Han har 10 års tidligere erfaring som salgskonsulent i Carl Ras, men søgte efterfølgende nye udfordringer i markedet. Han har blandt andet været hos Expert Beslag, 4 år hos Ruko A/S samt 4 år som key account manager hos Stanley Black & Decker.

Efter 13 år i markedet med arbejde inden for sikring, håndværktøj og software er han nu vendt tilbage som ansvarlig for det nye forretningsområde i Carl Ras.

”Kunderne har taget godt imod os, og vi er kommet rigtig godt fra start. Vi oplever generelt, at låsesmedene omfavner, at der nu er mere end en specialistleverandør, der kan servicere dem med høj faglighed,” siger Claus Møller.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074

Kontaktperson

Carl Ras' Kundeservice
Kommunikationsansvarlig
+45 44 85 55 11 firmapost@carl-ras.dk

Send til en kollega

0.063