23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En harmonisk fusion af design, funktion og arkitektur i organisk oase i hjertet af København

I Operaparkens centralt placerede væksthus er der integreret en varmeløsning, med organisk formede kanalkonvektorer, der ikke blot sikrer optimal komfort, men også smelter elegant sammen med det arkitektoniske design.

Operaparken er en ny grøn oase i hjertet af København, beliggende mellem Operaen og Papirøen, der tilbyder rekreative områder med plads til fordybelse og en unik botanisk oplevelse. 

Centralt i Operaparken ligger et organisk formet væksthus med en café og vinterhave. Væksthuset middelhavsforhold er etableret ved hjælp af solpaneler på Operaens tag, og i midten er der plantet et imponerende 12 meter højt træ. Væksthuset leder ned til et underjordisk parkeringsanlæg i to etager. 

Varmeløsningen i dette projekt er nøje integreret, med buede kanalkonvektorer,  i organiske former, der elegant smelter sammen med væksthusets arkitektoniske design. Dette skaber en harmonisk enhed mellem funktion og æstetik. Den valgte varmeløsning sikrer ikke blot optimal komfort, men understreger også væksthusets arkitektoniske intentioner, hvilket gør det til en enestående og smuk del af Operaparken.

I ethvert projekt udforsker vi idéer og muligheder, vi lader os inspirere af rammerne og intentionen - for dig, kan Radiatordesigns løsninger måske være inspiration til næste projekt?  

Radiatordesign ApS
Valhøjs Alle 169
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26446074
P nummer: 1008924909

Kontaktperson

OP
Ole Palsgaard
Direktør
olp@radiatordesign.dk

Send til en kollega

0.095