23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fyrværkericontainere giver travlhed

Hvert år i december måned, har BOXIT Container Xtra travlt, da der for hvert år skal leveres flere og flere fyrværkericontainere rundt i hele landet.

I løbet af året er der kommet 2 nye lastbiler til containerafdelingen, hvilket sikrer af BOXIT kan levere de mange ekstra fyrværkericontainere i år.

"Der er helt udsolgt, og det har der været længe” udtaler Kim Halvorsen, og fortsætter ”Vi vil opfordre alle der skal sælge fyrværkeri næste år, til at være ude i god tid, hvis de skal leje en fyrværkericontainer”.

Opbevaring af fyrværkeri ved fyrværkeriudsalg kræver en lang række sikkerhedsforanstaltninger. For at gøre det nemt at sælge fyrværkeri, har BOXIT lavet et færdigt koncept, med levering af en fyrværkericontainer der er indrettet med faldgitter og sprinkler, som lovgivningen foreskriver.

Fyrværkericontainere skal indhegnes, og derfor leveres containeren inklusiv mobilhegn. Fra containerens sprinkler skal der være en brandslange ud under hegnet, så brandvæsnet kan koble vand til containeren uden at skulle tæt på den.

Se mere om BOXITs fyrværkericontainere her: https://www.boxit.dk/fyrvaerkericontainer

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048