23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RAIS inviterer nu kunden med ind i design-processen

Den moderne forbruger vil nemlig gerne selv vil stå for farvevalg og en lang række valg af materialer og detaljer – når eksempelvis det nye køkken eller den nye bil skal se ud præcis som ønsket …

Nu gælder det brændeovnen!

RAIS har netop sendt en splinterny serie runde, enkle og smukke Viva L-ovne på gaden. Men kunden får det sidste ord – for der er en laaang række valgmuligheder:

  • Farven? Vælg selv farven, der passer bedst i dit hjem
  • Luftstyring? Vælg manuel regulering, eller vælg at få din ovn med automatisk luftregulering, så den altid brænder optimalt
  • Lågen? Vælg mellem stållåge – eller låge helt i glas
  • Højden? Vælg selv højden
  • Håndtaget? Vælg standardhåndtaget eller mellem seks andre håndtag i forskellige materialer – for eksempel med kernelæder
  • Drejesokkel? Vælg at få ovnen med drejesokkel
  • Flere glas? Vælg at få den også med sideglas
  • Ekstra varmelagring? Vælg at få foring i ovnen med varmesten a la masseovn
  • Toppladen? Hvilken type foretrækker du?

Alt i alt er det her rigtig, rigtig mange varianter af en ovn ved navn Viva L. Og formentlig rekord inden for brændeovnsbranchen. I trendverdenen taler man om brugerinvolvering, kundetilpassede produkter og costumizing.

For at kunden kan overskue alle sine valg har RAIS udviklet en customizer. Dvs. et lille program, hvor man kan eksperimentere med sin ovn og se, hvad der sker, når man ændrer farve, højde osv.

- Næsten som at lege med påklædningsdukker! Men essensen er naturligvis dybt seriøs: Vi sigter mod, at kunden skal kunne få akkurat den ovn, der bedst matcher boligen, og som man bliver mest glad for i hverdagen – vi fokuserer på kundetilfredshed, siger Ann Charlotte Wellejus, marketingsansvarlig hos RAIS i Frederikshavn.

Nu kan man altså som forbruger for alvor markere sine personlige præferencer. Og få et produkt, som ingen andre i kvarteret har … 

Med den nye Viva L-serie præsenterer RAIS i øvrigt igen et kvalitetsprodukt i særklasse: i moderne, teknisk delikat udførelse med lutter glatte overflader, dvs. ingen kanter eller synlige samlinger – strømlinet!

Og Viva L har et behageligt stort og effektivt brændkammer og en forbrænding blandt de bedste på markedet – det betyder fremragende miljødata.

Men egentlig kunne man tage den for udseendet alene …

Viva L-serien har referencer til et design-ikon fra 70’erne. Dengang skabte Bent Falk for RAIS en cirkelrund brændeovn, der satte nye standarder for moderne design af brændeovne, og som blev populær i mange lande i den vestlige verden.

Nu – 50 år senere – har det været en stor fornøjelse for RAIS at kunne relancere en serie runde ovne, der på samme tid er ikonisk klassiske – og på alle måder supermoderne.

Men customizeren tilbyder også farvevalg og andre valgmuligheder for de andre brændeovne fra RAIS. Det gælder eksempelvis ovnene Pilar, Q-20 og Q-Tee.

Venligst prøv

For ydeligere information kontakt Ann Charlotte Wellejus, tlf. 40 21 34 72 

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25195612
P nummer: 1001580195

Kontaktperson

ACW
Ann Charlotte Wellejus
Marketingchef
+45 96211106 acw@rais.dk

Send til en kollega

0.062