23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RAIS har pakket supersmart ovn ind i superlækkert design…

Aldrig før har det været SÅ let at tænde op og skabe hyggeild i ovnen på få sekunder. Den nyeste brændeovn fra RAIS forsynes nemlig med gas - og så er det bare: KLIK!

Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen - eller på smartphonen - tænder man ovnen. Dernæst kan man lige så nemt skrue op - og ned igen - for varmen.

Denne ovn kan desuden lidt af hvert. Ønsker man bare at have gang i en lille hygge-flamme, ja så leverer Viva L Gas altså den. Og har man brug for rigtig god varme i rigelige mængder til mange kvadratmeter, ja så er det bare at skrue op - så får man også det.

Og der skal vel at mærke ikke bæres brændsel ind - eller aske ud.

RAIS Viva L Gas kan tilsluttes flaskegas eller ledningsført gas.

Kommende nye ejere af denne fritstående ovn til boligopvarmning kan desuden glæde sig over, at den brænder meget rent.

- Dertil kommer, at vores nye ovn til gas byder på hele paletten af valgmuligheder, som i forvejen gælder for de cirkelrunde ovne i Viva L-serien. Der er et meget stort antal valgmuligheder for højde, farve, håndtag og en lang række andre detaljer. Man kan prøve sig frem på vores customizer på hjemmesiden, siger Ann Charlotte Wellejus, marketingsansvarlig hos RAIS A/S i Frederikshavn.

Kunden kan altså sidde derhjemme foran skærmen og lege med mulighederne for at finde frem til, hvordan ovnen tager sig allerbedst ud.

Inde i Viva L Gas ligger et antal keramiske brændesten, som illuderer brændestykker. Heri sidder to dyser. Den ene er i gang, når der skal være en lille flamme, og begge går i gang, når der skrues op for ilden.

- Det er en ovn, som er pærelet at have med at gøre i hverdagen. Og som giver brugeren en række nye muligheder, siger Ann Charlotte Wellejus.

Ovnen kan ses i forretningerne nu.

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25195612
P nummer: 1001580195

Kontaktperson

ACW
Ann Charlotte Wellejus
Marketingchef
+45 96211106 acw@rais.dk

Send til en kollega

0.046