23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fagligt tæt samarbejde har givet Future House A/S erfaringerne til at bygge særdeles tætte huse

Siden Future House blev grundlagt i 2010, har direktøren, Henning Kjær, og Jysk Trykprøvning A/S arbejdet tæt sammen. Virksomheden har oparbejdet en erfaring der gør at Future House A/S som standard bygger huse med tæthed på 0,04-0,30 l/s pr. m²

Allerede i 2012 opnåede Future House A/S et trykprøvningsresultat på 0,04 l/s pr. m². Henning Kjær udtaler at samarbejdet med Vivi Gilsager fra Jysk Trykprøvning A/S er en stor del af denne udvikling. ”Vivi Gilsager har givet os mange gode råd, og hun har været god til at kommunikerer med vores håndværkere, med et meget tilfredsstillende resultat til følge.”

Læs her hvad Ingeniøren skrev om Future House A/S i 2012: Byggeblokke til kølehuse tætner lavenergiboliger

En af nøgleordene for Future House A/S’s tætte huse er ”Keep it simple”. Simple konstruktioner og omhyggelige medarbejdere giver gode resultater.

Engagerede medarbejdere hos Future House A/S oddser om resultatet

Medarbejderne hos Future House A/S er så engagerede i trykprøvningen, at de oddser på tæthedsresultatet. Deltagende oddsere søger sammen med bygningstesteren efter mulige forbedringer af tætheden. Kan man forbedre utætheder omkring fx installationer, bliver det gjort inden den endegyldige test udføres.

Trykprøvningen følges i spænding. Test med undertryk og overtryk færdiggøres. Bruttoetagearealet er kontrolleret og tæthedsresultatet kan oplyses efter endt test, således væddemålet kan afgøres på stedet.

På billederne ses de forskellige odds på trykprøvningen og et fint testresultat fejres med en god frokost.

Future House A/S’s vision om bæredygtige og arkitekttegnede huse

Trykprøvningen er blot en del af Henning Kjærs vision om at bygge lavenergi og bæredygtigt. Virksomheden bygger huse efter energiklasse 2020, passive huse og plusenergihuse. Det handler ikke kun om vedvarende energi og regnvandsopsamling, men i høj grad om gennemtænkte konstruktionsløsninger samt energi og indeklima. ”Vi er allerede i gang med at videreudvikle vores byggekoncept, så vi kan imødekomme 2025 kravene,” siger Henning Kjær fra Future House A/S.

Sammen med vores arkitekter, skaber Future House A/S det perfekte hus for den enkelte husejer. Husene designes efter husejerens behov, ønsker, økonomi og grundens udformning.

Læs her om passivhuset ved Hornbæk Sø, som i 2016 blev nomineret til Ide Prisen hos Danske Boligarkitekter: Ide Prisen 2016, nomineret: Det aktive passivhus   

Future Houses hjemmeside: www.futurehouse.dk/

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Kontaktperson

LR
Lonnie Rou
Energikonsulent
+45 51373931 lonnie@trykproevning.dk

Send til en kollega

0.047