23948sdkhjf

Guide til evaporativ og adiabatisk køling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

I mange industriområder og andre steder med varmeudvikling bliver luften ofte kølet ved hjælp af ventilationsanlæg, som er med til at fjerne den varme, der kommer fra produktionsmaskiner, processer, solindfald og så videre.

Denne overskudsvarme kan dog anvendes på en fordelagtig og energibesparende måde med adiabatisk køling, også kaldet evaporativ køling. Vi har udarbejdet en guide , som gør det muligt for dig at se, om du kan optimere eller dimensionere dit ventilationsanlæg. Herudover kan du finde ud af, hvor der er mulighed for at gøre brug af adiabatisk køling, hvormed der både kan spares energi og investeringer på ventilations- og køleløsninger. Tilbagebetalingstiden for disse løsninger er typisk 1-2 år. 

Du kan også benytte vores energibesparings-app, hvor det er nemt og enkelt at indsætte luftskifte og de temperaturer, der er i din produktion og dermed se, hvordan adiabatisk køling kan gøre en forskel for din virksomhed. Du er også altid velkommen til at kontakte vores eksperter, hvis du ønsker at vide mere og blive kyndigt rådgivet på området.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.212