23948sdkhjf

DBU Pokalfinalen får portproducent på danskernes læber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hörmann Danmark A/S

Hörmanns mangeårige samarbejde med foldboldinstitutionen DBU får endnu en gang portproducenten på danskernes læber, når de som hovedsponsor byder velkommen til tusindvis af fans til Pokalfinalen.

Nedtællingen til årets fodboldbrag i Parken er snart ved vejs ende. Og det går absolut ikke ubemærket hen, når finaleholdene Brøndby IF og Silkeborg IF tørner sammen til DBU Pokalfinalen 2018 på Kristi himmelfartsdag. På 26 timer var samtlige 20.000 biletter til Brøndbys fanafsnit revet væk, og på blot 24 minutter blev alle neutrale pladser meldt udsolgt.

Hörmann som hovedsponsor
De tusindvis af fans bliver budt velkommen til kampen af hovedsponsoren Hörmann, der glæder sig over publikumsuccessen.

- Pokalfinalen er kulminationen på det foregående års kampe i turneringen, og det er en festdag for vores sponsorat, udtaler administrerende direktør i Hörmann Danmark, Jan Rahbek.

Sponsoratet af Pokalturneringen er en del af et mangeårigt samarbejde mellem Hörmann og DBU, som har stået på siden 2008. Her er Hörmann bedst kendt for deres rolle som landskampspartner.

- Det går op og ned for landsholdet, og danskernes kærlighed for institutionen er enten helt uden på trøjen eller i et dybt, sort hul. Det er en spændende karrusel at være med på, og vi nyder turen, udtaler Jan Rahbek.

Kendskabsgrad øget markant blandt danskerne
Med DBU-sponsoratet har Europas førende portproducent taget et stort skridt mod at gøre Hörmann til et kendt brand blandt både private og erhverv.

- Vi har stor lyst til at øge danskernes kendskab til mærkevaren Hörmann. Og med vores samarbejde med DBU er det lykkedes at hæve vores kendskabsgrad med flere hundrede procent, uddyber Jan Rahbek.

Igen i år er Hörmann tydeligt at spotte til Pokafinalen. Du vil blandt andet kunne heppe med fra tilskuerrækkerne med de mange Hörmann-klapperør. Du kan også kigge med i centerkonkurrencen i halvlegen, hvor der er en Hörmann-garageport på højkant til en heldig vinder. Og måske er du endda en af de heldige 60 gæster, der er kommet med på en sponsorbillet, eller har vundet dig med i deres konkurrence. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hörmann Danmark A/S

Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
Hörmann Danmark A/S

Send til en kollega

0.215