23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strømforsyningen til Vordingborgs byggepladser går via Spelsberg-tavler

Når de store entreprenørfirmaer som Per Aarsleff og Munck Gruppen arbejder med store projekter, så passerer strømmen ofte gennem byggestrømstavler leveret af firmaet EL-COMP, som har valgt at bygge tavler ved hjælp af komponenter fra tyske Spelsberg.

EL-COMP har stor ekspertise i at bygge eltavler. Fagområdet udvikler sig utroligt hurtigt, så hvis man vil være med i kapløbet om kunderne, kræver det en målrettet indsats, men det synes EL-COMP’s ejer Henrik Larsen, kun er en spændende udfordring, så han bruger de nødvendige ressourcer på opgaven. ”Dels er det med til at højne vidensniveauet i alle grene af vores firma, dels tiltrækker udfordrende opgaver dygtige medarbejdere, og endelig er specialfremstillede eltavler med til at skabe kontakt til potentielle kunder i hele forretningen”.

Han fremhæver, at EL-COMP også tilbyder SRO/SKADA dataopsamling og har licensaftaler med IGSS (Schneider Electric) og AuqaView (Flygt Xylem). Dokumentationen udføres i både Caddy++ og PcShematic.

Firmaets eksperter bygger ofte det hele selv med mange forskellige enkeltkomponenter, men i dette tilfælde var det mere rationelt, at anvende Spelsbergs færdige kabinetter med aptering som f.eks. 250 Amp indgangsafbrydere og kabinetter med 32, 63 og 125 Amp CEE udgange. Resultatet er blevet funktionelle, logisk opbyggede og sikre byggestrømstavler, der er nemme at tilslutte og siden hen afmontere for at genanvende på andre byggepladser.

Frank Birkmose Jørgensen fra EL-COMP mærker en stærkt stigende interesse for tavler til byggestrøm: ”Det er et interessant område for os, for der bygges utroligt meget i Danmark for tiden, og det ser ud til at fortsætte. Med vores ekspertise og nogle af Spelsbergs mange delkomponenter kan vi levere individuelle kvalitetsløsninger til fair priser – og det er jo altid interessant for kunderne”. 

Efterspørgsel efter ”ordentlig byggestrøm”

Også Carsten Berntsen fra Spelsbergs danske afdeling mærker interessen for ”ordentlige byggestrømstavler”. Han mener, at stadig bedre kvalitetsstyring på byggepladserne og i øvrigt også mere avanceret teknologi undervejs i byggeprocessen smitter af på kundernes efterspørgsel efter kvalitetskabinetter og komponenter. ”Når de store byggeprojekter sættes i gang, så er der ikke plads til slinger i valsen. Alt skal være i orden og sikkert både før, under og efter byggeriet – og det gælder naturligvis også strømforsyningen”.

Han fremhæver, at Spelsbergs ISO GTi-program, som er beregnet til fremstilling af byggestrømstavler, både er robuste, fleksible og meget brugervenlige. Det giver betydelige fordele, når tavlerne skal sammenbygges og apteres. Standardprogrammet omfatter 5 kabinetstørrelser og 3 lågetyper. Serien passer sammen med Spelsbergs øvrige produkter, så der er mange muligheder for tavlebyggerne. Spelsberg ISO GTi-programmet kan i øvrigt anvendes helt op til 1.250 Amp.

Kort om EL-COMP

EL-COMP ejes og drives af Henrik Larsen. Firmaet er hjemhørende i Vordingborg og beskæftiger sig med flere arbejdsområder lige fra alm. elinstallation til design og fremstilling af eltavler. Firmaet fremstiller også elstyringer til spildepumper og er f.eks. leverandør til mange vandværker i hele Danmark.

Yderligere info: www.el-comp.dk

Spelsberg A/S
Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31060869
P nummer: 1013779879

Send til en kollega

0.062