23948sdkhjf

MicroVent giver godt indeklima i alle størrelser rum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventilate ApS

Med MicroVent kan ventilationen nemt indbygges i eksisterende bygninger og tilpasses behovet i hvert enkelt lokale.

Det kan være sin sag at finde en ventilationsløsning, der kan indbygges diskret i eksisterende bygninger uden at optage plads, og som kan tilpasses behovet i både små og store lokaler. 

Hos HB Medical, som er en af Skandinaviens førende producenter af lægemidler, medicinsk udstyr og kosmetik, blev udfordringen løst med det rørløse ventilationssystem MicroVent fra danske InVentilate, der indbygges i facaden og dermed er ganske diskret både ude og inde. 

MicroVent optager slet ingen plads, og det rørløse design sikrer samtidig en enkel installation og dermed en lavere anlægspris. Desuden bruger MicroVent 85 % mindre energi end traditionel rørført ventilation og er dermed en klimavenlig løsning, der er billigere i både anlæg og drift end rørført ventilation, som lever op til BR18 og BR20.

En anden fordel er, at MicroVent- enhederne fås i flere størrelse, så ventilationen kan dimensioneres til både små kontorer, storrumskontorer, mødelokaler og kantine.

Specialudviklede indblæsningsriste og høj varmegenvinding modvirker træk og sikrer en altid behagelig lufttemperatur, og så kan MicroVent leveres med intelligent styring, der sørger for, at ventilationen automatisk kører efter behov, fx målt ud fra timer, temperatur, CO2 eller fugt. 

Læs mere om MicroVent - fleksibel og rørløs ventilation

Eller tilmeld dig InVentilates nyhedsbrev og få relevante nyheder om ventilation direkte i indbakken.

Du kan også følge InVentilate på LinkedIn og se aktuelle projekter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventilate ApS

Orionvej 2
7430 Ikast
Danmark
Inventilate ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118