23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren A/S forvandler ældre ejendom til moderne byhus

Med hovedentreprise på byggeprojekt har Bytømreren forvandlet et ældre byhus til ét stort, moderne byhus på 200 m2 på Frederiksbjerg. Et spændende projekt, som har krævet en større indsigt i den ældre ejendoms opbygning fra år 1899.​

Det gamle byhus er blevet renoveret til et moderne byhus med 14 rum fordelt over 4 etager, hvor man nu finder en kælder, et stort køkken alrum samt stue i stueetagen. Derudover er der blevet opført en ”børneafdeling” med 4 værelser samt to små badeværelser på 1. salen og et soveværelse med stort badeværelse på 2. salen. Gade- og gårdfacade er samtidig blevet renoveret med 3 store vinduespartier for at give ejendommen et øget lysindfald i opholdsrummene.

Ifølge arkitekt, Kim Pretzmann Olesen, fra CJ Arkitekter har det været en fornøjelse at samarbejde med Bytømreren om totalrenoveringen og transformationen af den ældre ejendom til det moderne byhus. ”Forløbet har været godt, da Bytømreren har formået at holde fokus på levering af høj kvalitet, afleveringer til tiden og på at bevare et sundt forhold til bygherres økonomi”. 

”Udfordringer opleves ofte i større renoveringssager. Men, i denne sag er oplevelsen, at der hele vejen igennem projektet har været en gensidig respekt håndværkere og rådgiver i mellem, så dialogen har kontinuerlig været konstruktiv”.

”Som arkitekt hos CJ arkitekter varetager jeg mange projekter af denne slags, og jeg kan især se, at når der er meget travlt indenfor byggebranchen, så kan samarbejdet blive udfordret. Set i lyset af dette, har Bytømreren bevist sit værd målt efter den bedste målestok vi som rådgivere kan have - en glad og tilfreds bygherre samt en mangelfri aflevering” - udtaler af Kim Pretzmann Olesen.

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.047