23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det skalérbare styringskoncept

Styringskonceptet sunsync™ er designet til at dække alle behov.

Solafskærmning er en fysisk bevægelig del, som har stor betydning for indeklimaet og brugernes generelle komfort, men desværre oplever brugerne ofte, at solafskærmningen ikke fungerer godt nok.

Derfor har Fischer i samarbejde med sit søsterselskab Blendex udviklet det brugeroptimerede styringskoncept sunsync™. Konceptet er designet til at dække alle behov uanset projektets størrelse, kompleksitet og prisniveau. Serien spænder fra klassisk analog styring til avanceret digital styring.

Udfordringen i styringsløsninger er at opfatte og forstå helheden i det komplekse system, der udgør hele bygningsstyringen. De enkelte styringer kan isoleret set fungere udmærket, men når alt kobles sammen til en helhed, opstår der ofte modsatrettede virkninger. Sunsync™ er et skalérbart koncept, som kan udvides til at omfatte alle former for bygningsstyring i et integreret hele.

Vi har blandt andet leveret sunsync™ til Rambølls nye hovedkvarter i Esbjerg, STB BYG’s domicil i Vejle, Børnebyen på Christianshavn og en række norske projekter.

Læs om sunsync™. Her kan du også downloade datablade og eldiagrammer.

Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14553843
P nummer: 1000763056

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61 12 20 50 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.045