23948sdkhjf

Trigon bag politigårds-renovering

Entreprenørvirksomheden har stået for en større renovering af Politigården i Frederikshavn. Indeklima og energistandard er forbedret, og bygningen er blevet en mere effektiv arbejdsplads.
Det er slut med dårligt indeklima, dyre energiregninger, samt nedslidte bygninger og interiør på Frederikshavn Politigård. Efter et ottende og sidste byggemøde d. 2. maj blev den nyrenoverede politigård overleveret fra den lokale entreprenørvirksomhed Trigon og Green Source, som har stået for renovering og energioptimering. Det fremgår af Trigons hjemmeside.

- Politigården var nedslidt, så vi diskuterede lidt frem og tilbage, om vi skulle renovere bygningen eller finde helt andre lokaler et andet sted. Vi valgte renoveringen, og den løsning er vi rigtige glade for. Det har løftet hele stationen med bedre indeklima, arbejdsmiljø og effektivitet, siger leder af lokalpolitiet i Frederikshavn, Frank Olsen, og forklarer, at alle var enige om, at den gamle bygning var bevaringsværdig og genkendelig i bymiljøet, samt at placeringen af Politigården i centrum af Frederikshavn var optimal.

Alt har fået en tur
Projektet omkring renoveringen har stået på siden oktober 2012, hvor det første af i alt otte byggemøder blev afholdt. Det er i de forløbne måneder blevet til 100 solcellepaneler på energitaget, varmeanlæg, udvendig isolering af sokkel, nye gulvbelægninger, nye handicapvenlige toiletter, nye lofter, energivenlig belysning, malerarbejde på vægge, døre og lofter, nyt møblement, nye køkkener, udbygning af fitness faciliteter, samt miljørigtige toiletter.

Frank Olsen fremhæver bl.a. den nye ekspedition, teorilokale, kantine og udrykningsrummet, der nu har direkte adgang til baggården med biler. Han fortæller endvidere, at bygningen nu igen fremstår, som den egentlig var tænkt, da den blev bygget i 1967.

Hele sagsbehandlingen og efterforskningen er samlet på anden sal, så man lettere kan bruge kompetencerne på tværs og justere på kapaciteten. Kantine, teorilokale og administration befinder sig på første sal. Alle etager er nymalede på væg og lofter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128