23948sdkhjf

Københavnsk kæmpe går sammen med lokalt firma: - Sammen skal vi erobre Fyn

Efter en genstart har fynsk firma fået nye muskler, så man kan vokse voldsomt de kommende år

Malerfirmaet Viebke & West, der normalt holder til i København, vil indtage Fyn med stiftelsen af Odense Maleren.

Det sker sammen med den lokale maler Kasper Andersen, og på trods af, at det fælles, nystiftede malerfirma ikke er meget mere end en måned gammelt, er fremtidsplanerne er store, lyder det i en pressemeddelelse fra Viebke & West Malerfirma, der har cirka 200 medarbejdere. Sammen vil det lokale malerfirma og de københavnske kompetencer være størst på Fyn.

Hvis Odense Maleren lyder bekendt, skyldes det, at firmaet har eksisteret siden 2015 drevet af Kasper Andersen. Nu er malerfirmaet genetableret med ny ejerkreds, stadig med Kasper Andersen i spidsen for driften, men med Viebke & Wests kræfter i ryggen.

– Det er en stor mulighed for at skabe noget større sammen, end hvad jeg ville kunne på egen hånd. Viebke & West har musklerne, og jeg har netværket. Sammen skal vi erobre Fyn, siger Kasper Andersen, der er født og opvokset i Odense, i pressemeddelelsen.

Fynske fristelser

Viebke & West har længe udset sig Fyn som deres næste marked, og det københavnske malerfirma ser derfor stiftelsen af det odenseanske selskab som et afgørende skridt på vejen.

– Vi har i noget tid gerne ville etablere os på Fyn og øge volumen dér, siger direktør i Viebke & West og Odense Maleren, Kenneth Johansen, om bevægegrundende for udvidelsen mod vest.

– Vi kender Kasper fra malerbranchen, og ved hvor dygtig han er, og at han har et fantastisk godt netværk på Fyn, så vi ser det som en god mulighed for at gøre indtog på det fynske malermarked med Kasper i spidsen, fortsætter direktøren.

Øens største

Målet for det nystiftede firma er at blive én af de største spillere på Fyn. Men man skal starte et sted. Odense Maleren er, siden stiftelsen tidligere på året og de nytilkomne kræfter, startet helt forfra.

– Vi begyndte med at mande ned for at få en frisk start, da det jo er en helt ny virksomhed på trods af, at vi har beholdt navnet. Og nu er vi begyndt at mande op igen, siger Kasper Andersen og tilføjer, at man indtil da lejer folk ind til de større opgaver.

Pt er der knap og nap fire ansatte, men fremtidsplanerne er klarer:

- Vi skal gerne vækste en del i løbet af de første tre år. Og så er målet at blive Fyns største malerfirma, siger Kenneth Johansen.

Malermarked med muligheder

Det nystiftede firma er da også allerede godt på vej til at etablere sig på det fynske malermarked.

De har gang i et hav af store malerprojekter rundt omkring på Fyn. Blandt andet maler de 240 nybyggede lejligheder for AG Gruppen i Odense S.

De har også et større malerprojekt i Svendborg med 37 lejligheder for MAB (Management & Build).

Og så har de netop vundet en stor sag i Fåborg, der sættes i gang efter sommerferien – det er en stor løbende renovering af boligforeningen, Ringparken i Fåborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145