23948sdkhjf

33 tagboliger på Taastrup torv

Jönsson a/s har netop igangsat opførelsen af 33 nye tagboliger på toppen af det nye Taastrup Torv. Boligerne opføres som lavenergiklasse 2015 og forventes klar til indflytning i september 2013.
Udsigt over byens tage og egen gårdhave er nogle af kvaliteterne på byggeriet, der er så langt fremme, at råhuset er opført og rejsegildet traditionen tro blev afholdt i forrige uge.

Lejlighedskomplekset, som opføres i totalentreprise af Jönsson a/s, består af 21 familieboliger og 12 handicapegnede boliger i op til tre etager. Alle lejlighederne opføres i lavenergiklasse 2015.

- De nye beboere vil få en følelse af at bo under
Fakta:
Totalentreprenør: Jönsson a/s
Bygherre: Boligforeningen 3B
Arkitekt: Lendager Arkitekter
Ingeniør: Sloth Møller og
Dines Jørgensen & Co. A/S
Omfang: 2.939 m² boliger + 1.100 m² udeareal
Udførelsesperiode: 2013
Entreprisesum: 29,5 mio. kr.
himlen. Hver bolig får egen parkeringsplads tildelt og der er tænkt grønt gennem hele projektet, så energiforbruget er på sit laveste, siger Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B.

Det nye Taastrup Torv ligger centralt ved Taastrup Station og omfatter 9.000 m² butikker, café og restaurant, 3.000 m² boliger samt 400 parkeringspladser. Ved projektets afslutning overtages bygningen af Nordic Real Estate Partners, som er ejerne af centret. Ifølge Investment Manager Thomas Riise-Jakobsen vil det nye Taastrup Torv styrke by- og forretningslivet i området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11