23948sdkhjf

K.G. Hansen vinder rådhusbyggeri

Licitationen på Billund Kommunes nye rådhus er afsluttet, og kommunen forventer at skrive kontrakt med K.G. Hansen & Sønner, når stand still-perioden er overstået.
Med Årstiderne Arkitekter og Grontmij som rådgivere bruger Billund Kommune mere end 80 mio. kr. på at samle de kommunale kontor- og administrationsfaciliteter i Grindsted.

Entreprenøren, der skal være med til at føre Billund Kommunes vision om ” et flagskib for nybyggeri indenfor arkitektur, arbejdsmiljø, bæredygtighed " bliver K.G. Hansen & Sønner A/S.

PÅ den netop afholdte licitation kom firmaet med det laveste bud på hovedentreprisen, og Billund Kommune forventer at tegne kontrakt med K.G. Hansen den 3. september – samme dag som første spadestik til byggeriet bliver taget.

Projektet omfatter delvis nedrivning af den eksisterende bebyggelse, renovering af ca. 2.000 m² eksisterende hovedbygning samt opførelse af godt 4.000 m² rådhusfunktioner, herunder en udvidelse af kantinefaciliteterne. Den nye bygning, der opføres i forlængelse af den eksisterende bygning mod øst, bliver 12,5 meter høj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111