23948sdkhjf

Har Henrik Mielke for bordenden: Nu henter entreprenør ny direktør

Uniplan henter ny adm. direktør hos det københavnske entreprenørfirma Rasmus Friis A/S

Tidligere på året hentede Uniplan, entreprenør indenfor undergulve, Henrik Mielke ind som ny bestyrelsesformand. Nu tager grundlægger og ejer Hamed Alaei næste skridt med ansættelsen af Jens Christian Falck Jensen som ny adm. direktør. 

Den nye direktør kommer fra en stilling som afdelingschef i entreprenørfirmaet Rasmus Friis A/S. Han skal strømline virksomheden og styrke det faglige fundament.

- Jens Christian er visionær og kommer med byggefaglig indsigt, en struktureret tilgang til byggeriets processer og en nysgerrighed på den grønne omstilling, siger bestyrelsesformand Henrik Mielke i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Han er meget optaget af, hvordan vi professionaliserer virksomheden, bruger data og skaber de rigtige procedurer, så vi får en mere ensartet tilgang til opgaverne.

Uniplan Danmark er en nichevirksomhed specialiseret i undergulve. Firmaet blev stiftet i 2015 og beskæftiger i dag 106 ansatte. Virksomheden producerer sin egen beton til undergulve og lægger undergulvene med egne medarbejdere. 

Tilbage til den praktisk del 

Jens Christian Falck Jensen kalder direktør-jobbet for en kærkommen tilbagevenden til en mere praktisk del af byggebranchen. 

Han har tidligere været selvstændig, inden han blev entreprisechef i Rasmus Friis A/S og senere afdelingschef. Nu skal han tilbage til en virksomhed, der har en stor egenproduktion med egne timelønnede ansatte.

- Det er super stærkt, at Uniplan er kommet så langt på kun ni år, siger Jens Christian Falck Jensen. 

- Det bliver spændende at lære forretningen og menneskene at kende og bruge mine kompetencer på at forbedre processerne fra første tilbud til sidste overfladebehandling samt at deltage i forretningsudviklingen, lyder det fra den nye adm. direktør.

Blå Bog: Jens Christian Falck Jensen

Født: 1971

Uddannet tømrer i 1991 og bygningskonstruktør 2000

Erhvervserfaring

2021- 2024: Afdelingschef med ansvar for hovedentrepriser i Rasmus Friis A/S og en del af ledelsen

2018-2021: Entreprisechef i Rasmus Friis A/S og en del af ledelsen

2012-2017: Direktør & Partner i Thoma Byg A/S

2000-2012: Direktør & Partner i egne og medejede små og mellemstore virksomheder indenfor byggebranchen samt netværkshandel

2000-2002: Ekstern underviser i bygningskonstruktioner, planlægning og styring af større byggerier på KEA.

1993-1997: Tømrersvend i Dansk multibyg, primært i Tyskland

Kilde: Uniplan

I forbindelse med præsentationen af den ny adm. direktør sender Hamed Alaei også en tak til forgængeren, Thomas Juul, der har siddet på posten de seneste syv år.

- Uden ham var vi ikke nået til, hvor vi er i dag. Men byggeriet bliver mere og mere komplekst. Kunderne forventer mere af os, opgaverne kræver større byggefaglig viden, og den grønne dagsorden fylder mere og mere. Derfor har vi brug for en profil med et stærkt byggefagligt fundament, som kan samarbejde med Henrik og jeg om at skabe de forandringer, der skal til for at bringe Uniplan op i den bedste liga, siger Hamed Alaei.

Uniplan Danmark A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 75,2 72,3
Resultat af primær drift 2,2 7,0
Resultat før skat 0,4 5,2
Årets resultat 0,4 4,1
Balancestatus 70,4 66,4
Egenkapital 23,6 25,3
Antal ansatte 94 85
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099