23948sdkhjf

Mangler entreprenør: Horsens-lejligheder skal renoveres for 123 millioner kroner

Boligkomplekset Sønderport i Horsens skal renoveres for et samlet beløb på cirka 123 mio. kr. Der mangler fortsat entreprenører og rådgivere på projektet.

For et samlet budget på 123 mio. kr. skal 88 lejligheder i Horsens igennem en større renovering.

Det drejer sig om de mere end 80 år gamle lejligheder i boligkomplekset Sønderport, som boligforeningen Albo ejer.

Det står klart, efter at det er blevet godkendt både i byrådet i Horsens Kommune og af den lokale beboerforening.

Det fortæller adm. direktør i Albo, Michael Meldgaard til Horsens Folkeblad.

- Renoveringen er nødvendig på grund af afdelingens alder, og boligerne bærer præg af tidens tand. Både køkkener og badeværelser er de oprindelige fra 1940, og de trænger til modernisering, siger Michael Meldgaard.

Blandt andet skal lejlighederne have nye køkkener og badeværelser, mens gulve, varme- og vvs-systemer også skal udskiftes.

Desuden bliver der etableret en niveaufri indgang til de forskellige opgange, mens der også skal fjernes en opgang med otte lejligheder.

De otte lejligheder bliver lagt til de 16 nabolejligheder, således at der både bliver elevatoradgang, større altaner samt mere plads i de 16 lejligheder i naboopgangen.

Projektet er endnu ikke sendt i udbud, hvorfor der heller ikke er fundet hverken rådgivere eller entreprenører til istandsættelsen.

Ifølge Michael Meldgaard er det planen, at renoveringen starter om halvandet år, mens man håber, at det hele står færdigt i 2028.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår projektet sendes i udbud.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094