23948sdkhjf

A. Enggaard skal bygge lufthavnshotel

Den 1. oktober 2014 skal et nyt hotel med 64 værelser stå klar til indvielse ved Aalborg Lufthavn. Bjørk & Maigård er arkitekt.
I juni 2013 afholdt Aalborg Lufthavn licitation med henblik på opførelse og drift af hotel ved Aalborg Lufthavn.

Resultatet af denne proces ligger nu klar. Entreprenørvirksomheden A. Enggaard skal opføre hotellet med Bjørk & Maigård som arkitekt, mens familien Bühlmann, der står bag Bühlmann-hotellerne, vil stå for driften.

- Lufthavnen er i rivende udvikling, og vi tror meget på et stort eksistensgrundlag for det nye hotel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Aalborg Lufthavn skal have et hotel på lige fod med andre internationale lufthavne, siger direktør Anemette Bühlmann.

Krav til arkitektur og standard
Hotellet får 64 dobbeltværelser og forberedes samtidig til en etape 2 med yderligere 52 værelser. Det får lounge- og barområde, der vil fungere som morgenmadsrestaurant i dagtimerne. Samtidig er der mulighed for at leje kontorlokaler på dags-, uge- eller månedsbasis.

- Aalborg Lufthavn har stillet krav til en række forhold, blandt andet arkitekturen og hotelstandarden. Derfor er det også med stor glæde, jeg kan konstatere, at driftsherren netop blev familien Bühlmann, som kommer med masser af erfaring, professionalisme og tilmed kender flybranchen via bestyrelsesformanden og medindehaver af hotellet, Peter Chr. Jensen, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Hotellet får navnet Bühlmann Airport Hotel - Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094