23948sdkhjf

DGNB-certificeret byggeri indvies i Pandrup

Det nye Sundhedshus Pandrup indvies i dag d. 8. oktober. Lund & Staun har været totalentreprenør på det 1.700 m² store byggeri.
I dag den 8. oktober indvies det nyeste sundhedshus i Region Nordjylland, Sundhedshus Pandrup. Regionsrådsformand Ulla Astman indvier Sundhedshus Pandrup.

- Sundhedshus Pandrup er et af regionens fire sundhedshuse og samtidigt et af de første byggerier, der skal leve op til de mest ambitiøse energikrav. Der bygges efter fremtidens 2020 krav og huset skal også leve op til den Danske Bæredygtighedscertificering DGNB-Danmark, siger Ulla Astman.

Etableringen af det nye sundhedshus har til formål at sikre, at det bliver mere attraktivt for læger at slå sig ned i Nordjylland. Sundhedshus Pandrup skal således understøtte mulighederne for at etablere faglige fællesskaber, som kan skabe bedre samspil mellem de forskellige aktører på sundhedsområdet.

Et af flere lignende projekter
Sundhedshuset er et stort og spændende byggeri på ca. 1.700 m². Det får plads til 7 til 9 alment praktiserende læger, og eventuelt andre sundhedsprofessionelle.

Lund & Staun har været totalentreprenør på projektet. ArkiNord, Korsbæk & Partnere samt Roseel´s Tegnestue har været tilknyttet som underrådgivere. Byggeriet startede i september 2012.

Jammerbugt Kommune har også ydet sit bidrag til projektet, og bidrager således med grunden til Sundhedshuset. Budgettet til projektet er på 29,5 mio. kr. hvoraf staten har givet et tilskud på 15,37 mio. kr. de resterende 14,13 mio. kr. finansieres af regionale midler.

Regionen har netop indviet Sundhedshus Hurup og er også i gang med lignende projekter to andre steder i regionen, nemlig i Sæby og Brønderslev.

Artiklen er en del af temaet Miljøbyg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095