23948sdkhjf

KPC bag 4.300 m² bilhus i Aarhus

Gravemaskinerne er under ledelse af udviklings- og entreprenørselskabet KPC og Aarstiderne Arkitekter gået i gang med arbejdet på et 4.300 m² stort bilhus i Aarhus.
Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard tog den. 9. oktober det første spadestik på en stor skrånende grund 25.000 m² på Viborgvej i Aarhus, der om få måneder vil være forvandlet til et moderne bilhus. Bayern AutoGroup bygger her en forretning på over 4.300 m² til salg af BMW og Mini.

- I tæt samarbejde med Aarhus Kommune er Bayern AutoGroup på vej med et flot og spændende byggeri, hvor den skrånende naturgrund virkelig kommer til sin ret. Som bekendt er Viborgvej en af vores mest travle indfaldsveje, og det er helt afgørende, at nybyggeri på strækningen har fokus på kvalitet og æstetik. Også af den grund er jeg overbevist om, at det nye bilhus bliver en stor gevinst for Aarhus, sagde borgmester Jacob Bundsgaard.

Gravemaskinerne kunne herefter for alvor gå i gang med arbejdet under ledelse af udviklings- og entreprenørselskabet KPC og Aarstiderne Arkitekter.

Klar til kunder medio 2014
Det nye bilhus opføres i tre plan med øje for grundens naturlige hældning mod Viborgvej, og byggeriet lever dermed op til kommunens vejledning omkring placering og udformning af nye bebyggelser, således at der opnås en god helhedsvirkning mod vejen.

Projektet startede allerede for to år siden, hvor Bayern AutoGroup aftalte en købsret på grunden, og lokalplanen blev endeligt godkendt i Aarhus Byråd i februar i år. Forud for første spadestik har der været foretaget jordbundsboringer, og Aarhus Museum gravede nogle lange render på hele grunden for at se, om der skulle være fortidsminder at tage hensyn til.

Byggeriet vil ifølge planen slå dørene op for eksisterende og nye kunder medio 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079