23948sdkhjf

Første spadestik til 3.500 m² sundhedscenter

Byggeriet af Sundhedscenter Kolding, som opføres af et team bestående af Hoffmann, GPP Arkitekter og Alectia, er nu sat i gang. Det blev markeret den 25. oktober.
Det sammenhængende sundhedsvæsen bliver nu realiseret lige midt i Kolding Kommune, hvor placeringen af kommunens sundhedscenter lige op ad sygehuset, giver nogle unikke muligheder for samarbejde.

Den del af sundhedscentret der opføres nu, er kun 1. etape af sundhedscentret, som er på 3.500 m². I første omgang flytter tre sundhedsafdelinger ind: Træning og Rehabilitering, Sundhedsplejen samt Sundhedsfremme og Forebyggelse. Derudover bliver der også lokaler til patientforeningerne.

Bag byggeriet står et team bestående af GPP Arkitekter, Hoffmann som totalentreprenør og Alectia som ingeniører.

Læs mere: Hoffmann vinder Kolding Sundhedscenter.

Sundhed for 61 mio. kr.
- Kolding Kommune prioriterer sundhed højt og vi vil gå foran og bygge nye veje. Det er et visionært projekt der skal sikre en indgang til Sundhedsområdet. Det nuværende gode samarbejde både med sygehuset og med patientforeningerne vil blive udbygget, så borgerne har mulighed for at opnå sundhed lokalt og oplever sammenhæng. I fællesskab arbejdes der på at der etableres en multisti rundt om sundhedscenter og sygehus. Stien skal både kunne gavne borgere og patienter og gøre området mere attraktivt, det er blot et lille eksempel på et af de samarbejder, som beliggenheden bidrager til, siger formand for Forebyggelses og Sundhedsudvalget, Mette Balsby.

Første del af Sundhedscenter Kolding har en anlægsbevilling på 61,3 mio. kr. og forventes at stå færdigt allerede i januar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094