23948sdkhjf

Copenhagen Arena i mål med stålentreprisen

Selskabet bag Københavns nye multiarena har indgået kontrakt med spanske Urssa S. Coop.
Arena CPHX P/S har indgået aftaler med to af de største entrepriser for arenaen: Beton og stål. I midten af oktober blev der skrevet kontrakt med C.C. Contractor, og nu er kontrakten på stålkonstruktionerne på plads.

- Arena CPHX P/S har gennemgået og afsluttet evalueringen af de indkomne tilbud på Entreprise E-04, Stålkonstruktioner. Det blev den spanske entreprenør Urssa S. Coop som afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud, skriver selskabet på sin hjemmeside.

Den spanske entreprenør har leveret stål til både Ground Zero og Guggenheim museet. Nu kommer de de også til at sætte aftryk på Københavns nye multiarena. I forbindelse med arenaprojektet indgår ingeniør Levi Jensen som dansk repræsentant og projektrådgiver.

Urssa S. Coops tilbud blev fundet økonomisk mest fordelagtig efter en vurdering af pris, projektorganisation og metode/udførelse. De øvrige bydende var Bladt Industries A/S, CSK Stålindustri A/S, J. Langkjær Stålbyg A/S og MT Højgaard A/S.

Urssa S. Coop beskæftiger sig med design, beregning, produktion og montage af større stålkonstruktioner og har siden etableringen i 1961 har leveret stål til mange spændende projekter.I Danmark har virksomheden stået for taget på Frederiksberg Centret og den Ny Langeliniebro i København, I/S Vest forbrændingen i Glostrup samt udvidelsen af terminalerne i Københavns Lufthavn. I 2005 opnåede firmaet en AISC certificering, hvilket er topcertificeringen for levering af stål i USA. Det betød at de fik den prestigefyldte opgave at levere en del af støttestrukturen til gulvet i den nye transport indgang placeret på Ground Zero i New York.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172