23948sdkhjf

Effektivt arbejde fremrykker motorvejsprojekt

Udvidelsen af Vestfynsk Motorvej mellem Nørre Aaby står klar allerede i efteråret 2014 i stedet for i løbet af 2015 takket være hurtigt og effektivt anlægsarbejde.
En stram projektstyring og en effektiv vejarbejdsform - hvor byggeplads og trafik er adskilt - er årsagen til, at de nye spor nu kommer trafikanterne til gode tidligere end planlagt, fortæller projektleder Mike Boesen fra Vejdirektoratet:

- Vejdirektoratet og entreprenørerne har i et samarbejde tilrettelagt arbejdet således, at vi allerede nu kan sige, at vi åbner for trafik i seks spor i efteråret 2014. Det nye tilslutningsanlæg ved Aulby åbner samtidig. Det er vi meget tilfredse med. På den måde får alle trafikanter gavn af vejen tidligere, siger han.

Vejarbejde genoptages til marts
For få dage siden afsluttede Vejdirektoratet udbygningen af motorvejen i sydsiden. Og status er lige nu, at trafikanterne kan køre i tre spor mod Sjælland i sydsiden.

Henover vinteren ligger vejarbejdet stille, men som planen er nu, begynder det igen til marts 2014. Denne gang med udbygning i vejens nordside og fælles trafik i sydsiden. Faktisk er det præcis samme øvelse, som trafikanterne og Vejdirektoratet har været igennem i år – bare spejlvendt.

Med åbningen af seks spor i efteråret 2014 mangler der stadig at blive lagt det sidste lag slidlag på strækningen. Det arbejde vil foregå i forsommeren 2015, hovedsagligt som natarbejde med små konsekvenser for trafikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109