23948sdkhjf

Verdo indgår partnerskabsaftale om solcelleanlæg

Energiselskabet er netop blevet godkendt til at servicere og reparere invertere til solcelleanlæg fra Fronius. Det skyldes efterspørgsel på service, der er fulgt i kølvandet på solcelleboomet sidste år.
Den nyerhvervede status som Fronius Service Partner er bevis for, at Verdo har deltaget i et omfattende uddannelsesforløb og nu har tilladelse til at reparere invertere til solcelleanlæg af mærket Fronius, skifte printplader og generelt give hurtig respons og service til alle kunder med Fronius-invertere solgt i Danmark.

- Fronius stiller høje krav til den tekniske support, og den er vi meget glad for nu at kunne levere til de mange husejere og virksomheder, der har fået solceller på taget de seneste år, siger Jan Krossing, afdelingsleder hos Verdo El-service.

Verdo har de seneste år installeret rigtig mange solcelleanlæg med Fronius inverter. Og som Fronius Service Partner vil Verdo ikke kun kunne servicere egne kunder, men også blive tilkaldt af andre aktører på markedet, der har solgt Fronius’ produkter, men ikke selv råder over den autoriserede serviceekspertise.

Det er kun faghåndværkere, som råder over de nødvendige faglige og servicekompetencer ved installationen samt vedligeholdelse af Fronius-apparater, der kan kalde sig Fronius Service Partner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25