23948sdkhjf

Stor kontrakt til NCC i Vejle

NCC Construction Danmark har indgået kontrakt om at renovere boliger i boligkvarteret Løget for lidt over 162 mio. kr. Og med etablering af en ny jysk renoveringsenhed går virksomheden målrettet efter flere opgaver.
Boligselskabet AAB Vejle har valgt NCC Construction som hovedentreprenør på en gennemgribende renovering af 415 boliger i Løget By i Vejle.

For NCC markerer projektet samtidig en større udvidelse af renoveringsaktiviteterne i Jylland, hvor entreprenørkoncernen har samlet sine aktiviteter og kompetencer i en ny renoveringsenhed; Renovering Vest.

- Som det er nu, er der et stort potentiale i renoveringsmarkedet og herunder energirenoveringer, og det potentiale viser sig nu også i Jylland, hvor der over de næste år skal renoveres for milliarder af kroner. Det er derfor meget naturligt, at vi udvider vores renoveringsaktiviteter i Jylland, siger direktør i NCC Construction, Palle Bjerre Rasmussen.

Stiller med et stærkt hold
Ved renoveringsopgaven i Vejle er der tale om renoveringen af 299 lejligheder i 3 plans etageblokke, 35 lejligheder i 2 plans rækkehuse samt 81 fritliggende atriumhuse. Renoveringen omfatter blandt andet facaderenovering, nye badeværelser og køkkener, etablering af skure samt renovering af udvendige arealer.

NCC blev tildelt sagen som den økonomisk mest fordelagtige byder i august, og i mandags skrev NCC og AAB Vejle under på kontrakten. Første spadestik tages allerede i dag den 18. december.

Sektionschef for Renovering Vest i NCC Construction, Brian Popp, ser frem til at komme i gang og glæder sig over samarbejdet:

- Vi har stillet med et utroligt stærkt hold, som har bred erfaring med renoveringsopgaver både i Danmark og i udlandet. Med etableringen af Renovering Vest udvider vi således vores fokus på renoveringsopgaver vest for Storebælt, og trækker samtidig på årevis af erfaringer og kompetencer fra vores renoveringsarbejder i Jylland samt fra andre enheder i NCC blandt andet på Sjælland, i Sverige og i Norge. Så vi er naturligvis glade for, at AAB Vejle har valgt os til opgaven, siger han.

Opgaven er en del af et af de største renoveringsprojekter i Danmark, hvor omkring 900 boliger og udeområder i boligkvarteret Løget By i Vejle skal bygges om og forbedres for at tiltrække og fastholde en bred gruppe beboere. Cowi er totalrådgiver på den fysiske handlingsplan i samarbejde med Pluskontoret Arkitekter og Bymunch by- og landskabsdesign.

Beboerne i etageboligblokkene vil blive genhuset under renoveringen, hvilket betyder, at de aktuelle blokke, hvor der renoveres, vil være ubeboet under renoveringen. De første beboere flytter ud i uge 5 i 2014. Renoveringen forventes afsluttet ultimo februar 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109