23948sdkhjf

Licitation om Marielyst Torv afgjort

Det bliver Skælskør Anlægspartnere, som skal stå for at realisere planerne om nyt Marielyst Torv. Arbejdet udføres med flere lokale underentreprenører.
Efter licitationen på byomdannelsesprojektet stod det klart, at Skælskør Anlægspartnere med et bud på 16,665 mio. kr. havde vundet opgaven.

- Det er væsentligt billigere end vi havde regnet med. Vi havde budgetlagt et beløb omkring 17,5 mio. kr. Det giver et øknomisk råderum, ikke til nye ting, men så der er til, hvad der måtte komme undervejs, siger Flemming Jantzen, formanden for erhvervs- og turismeudvalget i Guldborgsund, til folketidende.dk.

Ifølge avisen vil Skælskør Anlægsgartnere gennemføre arbejdet sammen med en række lokale underentreprenører.

Stemning af gammeldags badehotel
Etableringen af Marielyst Torv sker på baggrund af en projektkonkurrence, som GBH Landskabsarkitekter i samarbejde med Grontmij og ETN arkitekter vandt i juni 2013. Vinderprojektet vil etablere stemningerne fra en badeby og gammeldags badehoteller. Blandt andet anvendes materialer og farvevalg som emmer af det bedste fra strand og natur og feriestemning.

Læs mere: GBH vinder Marielyst Torv og Strandstrøg.
http://www.building-supply.dk/article/vi...

Projektet realiseres i samarbejde med Realdania, som under fokusområdet Kvalitet i kysternes turistbyer i kampagnen Stedet Tæller. Realdania støtter projektet med 5,7 mio. kr. Guldborgsund Kommune står i al væsentlighed for resten af finansieringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078