23948sdkhjf

Rutebilstation ombygges til iværksætterkontor

Ni firmaer har vundet entrepriserne på ombygningen af den gamle rutebilstation i Svendborg til 'Fremtidsdabrikken', som giver plads til kreative iværksættere på Sydfyn.
Arbejdet med at gøre den gamle rutebilstation på Jessens Mole i Svendborg klar til iværksætterhus, 'Fremtidsfabrikken', begynder i denne uge.

- Vi har haft opgaven i udbud
Fagentrepriserne blev vundet af:
- Nedbrydning: Odense Nedbrydning, Odense
- Råhus: Guldfeldt Tømrer-Murer, Svendborg
- Tømrer: Keld Hermann, Ørbæk
- Maler: Fynske Farver, Svendborg
- El: El Gården, Svendborg
- VVS: Tarup VVS, Årslev
- Ventilation: Fyns Ventilationsmontage, Odense
- Elevator: Guldmann, Aarhus
- Stål: Sørup Smede og Maskinforretning, Svendborg
hen over efteråret og er nu klar til at få sat gang i den store ombygning, så huset kan stå klar i slutningen af juli, fortæller projektleder Steffen Bruun Andresen fra Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune.

- Opgaven har været budt ud i ni fagentrepriser. Det betyder, at vi nu har ni firmaer til at bygge for os, og de kommer både her fra kommunen og resten af Fyn, fortsætter Steffen Bruun Andresen og tilføjer, at alle ni har fået opgaven, fordi de kom med den laveste pris.

Casa Arkitekter i Næstved er totalrådgiver på opgaven, der har et samlet budget på 13,9 mio. kr.

- Huset kommer til at indeholde multirum, arbejdspladser, mødefaciliteter, en stor tagterrasse og en arbejdscafé til brug for kreative iværksættere. Samtidig har vi holdt gavlene fri, så de kan bruges som lærred – huset skal nemlig have sit eget særkende, slutter Steffen Bruun Andresen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078