23948sdkhjf

Saltum-firma klar med den første fagpilot

Saltum Smede & VVS vil øge firmaets arbejde på energi-området. Det skal landets første fagpilot hjælpe det nordjyske firma med.
Det skriver Licitationen.dk.

Opgaverne hos Saltum Smede & VVS er i dag fordelt ligeligt på spjældarbejde og nybyggeri. Men står det til indehaver Jan Møldrup skal der opgraderes på energi-området.

- Energi er også et spørgsmål om investering. Vi har skiftet mange gamle gasfyr ud og sat varmepumper op for vores kunder. Og det kan betale sig at kigge på CO2-besparelser for større bygninger. Vi skal kunne lave nogle beregninger, der dokumenterer besparelsen over for kunderne, fordi der er tale om pæne investeringer, som skal tjene sig hjem, siger Jan Møldrup ti Licitationen.

Fagpilot skal løfte hele firmaet
Konkret er det servicekontrakter til små- og mellemstore firmaer – og afledte nye opgaver, der skal skabe den nye vækst.

Til formålet har den nordjyske virksomhed tilknyttet den 25-årige Ian Tylak Hansen, som er den første i den såkaldte fagpilot-ordning. Han skal være med til at udvide VVS-firmaets kompetencer og tilbud på det nye forretningsområde. Blandt arbejde med et computersystem, hvor kunderne kan følge deres energiforbrug. Men også ved at tilføre nye viden på feltet generelt samt ved at styrke de øvrige ansatte i forhold til energivejledning.

Fagpilotordningen giver tilskud til, at virksomheder med op til 100 medarbejdere kan ansætte en erhvervsuddannet medarbejder, en såkaldt fagpilot, til at udføre et konkret innovativt projekt i virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11