23948sdkhjf

Junckers udvider i Norge

Halvandet års partnerskab mellem Junckers og norske Bo Andrén AS har været så stor en succes at samarbejdet nu intensiveres. Målet er især at øge væksten på kontraktmarkedet.
I 2012 indledte Junckers et samarbejde med det store norske gulvlæggerfirma, Bo Andrén, og den danske producent af massive trægulve tager nu skridtet videre. Det sker med udnævnelsen af Per Jønsson, der som ’Sales Manager other Nordic’ skal fokusere på det norske marked.

- I Norge har man en lidt anden byggetradition, end i Danmark, og derfor har vi en hel del ekspertise, vi kan tilbyde. Vi har indtil nu gjort mest ved området for sportshaller, men nu vil vi gerne vise, hvad vi kan i forhold til store boligbyggerier, hvor vi står stærkt i Danmark”, siger Per Jønsson, der allerede har været med Bo Andrén på bygge- og designmesser for at styrke netværket til de norske arkitekter og bygherrer.

Bo Andrén er en central aktør på det norske marked, når det gælder netop eksklusive og massive trægulve. Virksomheden blev grundlagt i 1973 og har i dag 60 ansatte, der dækker hele Norge.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112