23948sdkhjf

JFP vinder første store projekt på Sjælland

Herning-virksomheden skal opføre plejecentret ”Fjordstjernen” – et byggeri til 165 mio. kr. med 84 boliger ud til Holbæk Fjord.
Sidste sommer rykkede Jørgen Friis Poulsen A/S – i daglig tale JFP – over Storebælt og etablerede afdeling i København. Siden har virksomheden arbejdet hårdt for at komme ind på det sjællandske marked, og for CEO Jesper Friis Poulsen er totalentreprisen på det 11.230 m² store plejecenter i Holbæk derfor lidt af et gennembrud.

- I den opstartsfase, som vi befinder os i her på Sjælland, er det et helt fantastisk projekt at få. Nu kan vi sige, at vi har fået fodfæste, siger han til Building Supply.

Jesper Friis Poulsen står selv for opbygning af den sjællandske afdeling, og siden efteråret har han derfor pendlet mellem domicilet i Herning og det nye kontor i hovedstaden med adresse i Nyhavn. Indtil videre har kontoret en enkelt ansat, men bemandingen ventes øget til en håndfuld inden sommerferien.

- Vi er i fuld gang med at søge projektchefer, projektledere og byggeledere. Indtil de er på plads, kommer vi i en periode til at trække på den jyske organisation, hvor vi har 40 mand tilknyttet Herning-kontoret. Men vi har ikke travlt med at blive store herovre. Vi har fokus på at gøre det godt – præcis som vi har succes med i Jylland, forklarer JFP-chefen.

Projektet ”Fjordstjernen” er et nyt plejecenter ud til Holbæk Fjord med 84 boliger for ældre med plejebehov og for yngre handicappede med varierende grad af funktionsnedsættelse. Projektet består desuden af p-kælder, produktionskøkken, spisesal, café og servicefaciliteter. Det samlede areal er på 11.230 m², heraf 3.250 m² kælder. Projektet er udviklet i samarbejde med P+P Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører.

JFP har vundet entreprisen i licitation foran fire andre bydende med et tilbud på 165 mio. kr. Går det som forventet, vil byggeriet starte op lige efter sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111