23948sdkhjf

Jem & Fix åbner ny butik i Randers

Med åbningen af endnu et byggemarked runder lavpriskæden nu 91 butikker i Danmark.
Tirsdag den 8. april slår Jem & Fix dørene op for endnu en ny butik. Denne gang på Lucernevej 81 i Randers NV.

- Vores nye butik på Lucernevej i Randers har et indendørsareal på 1.000 m² plus en udendørsgård på 700 m², og butikken er fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen den 8. april holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, fortæller butikschef Morten Kjeldal.

Læs mere: Jem & Fix butik nr. 101

Åbningen i Randers er ikke eneste udvidelse i byggemarkedskæden. Den 8. april slår kæden også dørene op for en ny butik i Støvring samt til nye lokale i Hjørring.

Læs mere: Byggemarked med ny butik og nye lokaler

125 butikker i 2016
Udvidelserne og den oplevelse af opbakning, Jem & fix oplever om sit butikskoncept, betyder derfor, at man ikke er bange for at tale om vækst:

- Efter 26 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark inden udgangen af 2016, udtaler salgs- og indkøbsdirektør i Jem & Fix Claus Petersen.

Også i Sverige vokser kæden. Med det nylige opkøb af den svenske konkurrent Cheapy mere end fordobler lavpriskæden butiksantallet i Sverige, hvor man nu har 32 butikker.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125