23948sdkhjf

Alectia har vundet stor rammeaftale med KU

Alectia har sammen med Christensen & Co. vundet den største af fire rammeaftaler udbudt af Københavns Universitet. Rammeaftalen omfatter en række større og mindre opgaver inden for såvel nybyggeri som vedligehold og energibesparende arbejder.
Efter en gennemgang af de indsendte prækvalifikationer inviterede Københavns Universitet i december måned 10 firmaer til at afgive bud på 4 rammeaftaler for områderne Science, Sund, City og Søndre. Hvert firma kunne få tildelt én rammeaftale, og sammen med Christensen & Co. har Alectia vundet den største af aftalerne: Campus Science.

Campus Science er med sine ca. 350.000 m2 KUs største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution. Her er 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter, og størsteparten af fakultetet består af laboratorietunge bygninger.

Vedligehold & Energibesparelser
KU har primært til huse i lejede bygninger og er ansvarlig for al indvendig samt nogen udvendig vedligeholdelse af bygningerne. Det forventes, at der årligt skal laves vedligeholdelses- og energibesparende arbejder på Science for 40-80 mio. kr. Dertil kommer et ukendt antal byggesager.

Rammeaftalen vil bringe de fleste af Alectias divisioner i spil – herunder deres viden om laboratorieinstallationer, commissioning, energirenovering, arbejdsmiljøloven m.m.

Mangeårigt samarbejde fortsætter
- Når vi vinder en rammeaftale som denne, skyldes det blandt andet, at vi har haft et godt samarbejde med Københavns Universitet gennem de sidste mange år. Bygherren er meget tilfreds med det arbejde, vi hidtil har udført, siger forretningsdirektør Kirsten Henriksen.

Med aftalen har Alectia, i følge Kirsten Henriksen, opfyldt et af sine vigtigste mål, at vinde eller genvinde rammeaftaler med universiteterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078