23948sdkhjf

JFP vinder opgave til kvart milliard

Herning-virksomheden skal stå for renoveringen af 390 lejligheder i Grønnedalsparken i Skanderborg. Opgaven til 274 millioner kroner er firmaets næststørste til dato.
Konkurrencen om at renovere 390 lejligheder i Skanderborg Andelsboligforenings afdeling Grønnedalsparken i Skanderborg er netop afgjort. Foran fire andre teams, der var prækvalificeret til at byde på projektet, blev Jørgen Friis Poulsen (JFP) udpeget som vinder.

Projektet omfatter renovering af boligbebyggelse
Fakta
Bygherre: Skanderborg Andelsboligforening
Bygherrerådgiver: P+P Arkitekter, Aarhus
Totalentreprenør: JFP
JFP rådgiverteam:
- KPF Arkitekter, Aarhus
- Archinet / Schwarz arkitekter, Horsens
- Kontur Arkitekter, Aarhus
- Oluf Jørgensen Ingeniørfirma, Horsens
- ByMunch landskabsarkitekt, Aarhus
fra 1968, i alt 20 boligblokke – 12 blokke i 2-4 etager og 8 blokke med rækkehuse. I alt renoveres 390 boliger, hvor de 76 renoveres for øget tilgængelighed – næsten totalrenovering og øvrige 314 boliger renoveres med nye badeværelser, ventilationsanlæg, nye udvidede vinduer/døre og altaner.

Læs mere: Stort Skanderborgprojekt sætter navn på rådgiver

De fem prækvalificerede deltageres projekter er blevet bedømt på kriterierne funktionalitet, arkitektur, metodebeskrivelse (byggeledelse) og pris. På samtlige punkter har JFP præsteret på niveau eller over niveau i forhold til de øvrige teams. Bygherren Skanderborg Andelsboligforening vurderede JFP's forslag som det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Næststørste opgave nogensinde
Der er tale om en totalentreprise til en værdi af 274 millioner kroner, hvilket bliver den næststørste ordre i virksomhedens historie, kun overgået af byggeriet på DNU i Skejby til 309 millioner kroner.

Læs mere: JFP vinder største ordre nogensinde

JFP modtager den endelige kontrakt den 20. maj efter den såkaldte stand still-periode. Umiddelbart derefter kan projektering gå i gang, og byggeriet forventes afsluttet i februar 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094