23948sdkhjf

Carl Bro skifter navn til Grontmij | Carl Bro

Carl Bro, der ern del af Europas femtestørste rådgiverkoncern og skifter med virkning fra 1. februar skifter navn til Grontmij | Carl Bro. Det sker for at signalere, at virksomheden er en del af den hollandske Grontmij-koncern.
Med Grontmijs overtagelse af Carl Bro i sommeren 2006 har virksomheden fået et endnu større bagland og et endnu stærkere fagligt fundament. Samlet set har koncernen 7.000 medarbejdere og er til stede på langt flere markeder end tidligere.

- Vores kunder vil ikke mærke den store forskel i dagligdagen. Kontaktpersoner, konsulenter og rådgivere i Danmark er de samme, men det giver naturligvis en række fordele, at vi er en del af Europas femtestørste ingeniørvirksomhed. Vi kan trække på større ekspertise, en styrket produktudvikling og inspirerende faglig udveksling på europæisk plan til gavn for kunder og samarbejdspartnere, siger kommunikationschef Pia Lykke.

I lighed med andre rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark står Grontmij | Carl Bro også over for udfordringen med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i den kommende tid.

- Jeg er sikker på, at konstellationen Grontmij | Carl Bro giver os et solidt fundament til fortsat at tiltrække nogle af branchens bedst kvalificerede medarbejdere. For udover de faglige udfordringer, som et job i Grontmij | Carl Bro byder på, har vores medarbejdere også mulighed for at søge internationale udfordringer, forklarer hun.

I Danmark udtales navnet som Grontmij – med ’mi’ og uden ’j’ (i retning af Grundtvig).

Kilde: Grontmij | Carl Bro – www.carlbro.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093