23948sdkhjf

Målrettet arbejde med værdiskabende aktiviteter

Bestyrelsen og direktionen i Nisgaard + Christoffersen A/S arbejder på at forbedre de værdiskabende aktiviteter i byggeprocessen, så der skabes en varig, høj kundetilfredshed.
- Et af de væsentligste redskaber til bedre byggeprojekter er kvalitetssikring, herunder projekt- og procesgranskninger samt projektoptimering, hvor projektets parter kan afstemme og optimere projektets tekniske løsninger, bygbarhed, udformning, økonomi, tid og kvalitet. Et projekt, der er gennemarbejdet, inden det realiseres, vil resultere i en bedre byggeproces og færre ubehagelige overraskelser undervejs, forklarer Keld Rasmussen fra Nisgaard + Christoffersen om entreprenørfirmaets idé- og værdigrundlag, der handler om at værne om kvalitet samt de fysiske omgivelser og ressourcer. Han fortsætter:

- Vi evaluerer løbende på gennemførelsen af projekter og vi ser denne evaluering som en sund og vigtig aktivitet, der gennemføres i relation til de involverede parter, og ikke mindst vores egen projektgennemførelse. Undersøgelserne af kundetilfredsheden giver os værdifuld indsigt i kundernes holdninger, forventninger og oplevelser. Det primære formål er, at opsamle og dele de erfaringer vi har gjort os, så succeser kan gentages og fejl kan reduceres i fremtidige projekter.

Faglig fleksibilitet
Gennem årene har entreprenørfirmaet prioriteret den faglige indsigt og fleksibilitet højt, og derfor har de bevaret egenproduktionen indenfor betonarbejde, betonelementmontage, murerarbejde samt jord-, kloak- og belægningsarbejde.

- Med vores store grad af egenproduktion styrker vi vores konkurrenceevne såvel kvalitets- som prismæssigt. Vore egne håndværkere vil typisk være til stede på byggepladsen fra start til slut, hvilket giver stor grad af fleksibilitet for byggeledelsen. Herudover bruger vi kvalitetsbevidste underentreprenører, som vi ofte har arbejdet sammen med og som typisk kommer fra det lokalområde hvor vi arbejder, oplyser Keld Rasmussen

Stadig stor aktivitet
Af igangværende projekter kan nævnes - om- og udbygning af Rødkilde Gymnasium i Vejle, Om- og udbygning af daginstitutionen Mælkebøtten i Vejle.

Også udenfor nærområdet er der gang i aktiviteterne med bl.a. en udvidelse på Aabenraa Sygehus, en 4.200 m² stor vareindlevering og affaldscentral på Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby samt en om- og tilbygning af Lagoniskolen i Vojens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094